11.1 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

Bistrița va fi îngropată din nou în buruieni…?!? Angajații primăriei și-au cumpărat clește de prins șerpii

Bistrița a fost îngropată în buruieni în acest an. Asta a favorizat apariția șerpilor pe trotuarele din oraș. Zilele trecute angajații primăriei au achiziționat un clește de prins șerpi. Ne așteaptă un nou sezon de „junglă”?!?

Bistrițenii au fost revoltați în primăvara și vara acestui an. Municipiul a fost înghițit de buruieni, iar intersecțiile – fără vizibilitate.

Scăpăm de „jungla” dintre blocuri?!? De săptămâna viitoare, promite Primăria Bistrița

Bistrițeni, bateți-vă coasa, ieșiți la luptă și scoateți din brusturi Pădurea Schullerwald!

Cum iarba a crescut în voie, au apărut și animalele „specifice”. Astfel, un șarpe a fost văzut plimbându-se nestingherit pe strada C.R. Vivu.

Avem de toate-n citadina noastră! Chiar și șerpi!

Într-un final, șarpele a fost luat, iarba a fost cosită. Totuși, exact când bistrițenii erau să uite de junglă, Primăria Bistrița a făcut o mișcare… controversată.

Pe site-ul SEAP a apărut o achiziție ciudată: clește de prins șerpi.

Cererea de ofertă a fost făcută în 10 septembrie și s-a găsit imediat oferta cu cel mai mic preț. Cleștele a fost solicitat de cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al PMB, Mihai Ruști.

Primăria Bistrița a pus la bătaie aproape 500 de lei pentru un astfel de clește.

Întrebarea de pe buzele tuturor e: Ne paște un nou sezon „tropical”?

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.