17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

AZI este ziua de reduceri la abonamentele de la Casa EMA

AZI poți să te bucuri de pachetele de relaxare și sport de la Casa EMA la preț redus! Așa că profită și hai la centrul SPA din parc sau intră pe site și ia direct de acolo abonamentul de piscină.

Piscina de la Casa EMA a petrecut peste o săptămână cu muncitori și arată acum mult mai bine. De ieri funcționează în parametri normali, iar azi am pregătit o zi de reduceri la abonamente, ca în fiecare lună.

Astfel că poți lua abonamentul Piscină Happy, de 10 ședințe valabile  60 de zile, cu doar 169 lei. Dacă nu ai vreme să vii la recepție, îl poți lua și direct de pe site, de AICI (www.shop.casaema.ro). Mai mult, intrarea la piscină azi toată ziua este doar 17 lei.

La sala de fitness deja știm că te-ai apucat de treabă, pentru că vara cu concedii a trecut și acum avem nevoie de mișcare. Mihai așteaptă să îți dea de lucru și să ai „summer body” pregătit pentru iarnă.

Pe de altă parte, Mirela a început și ea treaba sub denumirea „Mușchi și mascara”. Ea oferă doamnelor un program construit de doamne. Neapărat trebuie încercat zicem noi.

Acum ai ocazia perfectă să alegi unul din antrenorii de la Casa EMA, abonamentul de fitness fiind și el la preț redus, 99 lei față de 119 lei cât e în rest.

Cireașa de pe tort, Limonada Senzație e și ea la preț redus, așa că ai toate motivele să vizitezi centrul SPA Casa EMA, care chiar se ține de motto-ul brandului: Relaxant. Activ. Sănătos.

În concluzie, nu uita: azi toată ziua poți cumpăra abonamente la prețuri reduse de la Casa EMA, la recepție sau pe site!

Vizitează și pagina de facebook www.facebook.com/CasaEMA

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.