20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

AZI este ziua de reduceri la abonamentele de la Casa EMA

AZI poți să te bucuri de pachetele de relaxare și sport de la Casa EMA la preț redus! Așa că profită și hai la centrul SPA din parc sau intră pe site și ia direct de acolo abonamentul de piscină.

Piscina de la Casa EMA a petrecut peste o săptămână cu muncitori și arată acum mult mai bine. De ieri funcționează în parametri normali, iar azi am pregătit o zi de reduceri la abonamente, ca în fiecare lună.

Astfel că poți lua abonamentul Piscină Happy, de 10 ședințe valabile  60 de zile, cu doar 169 lei. Dacă nu ai vreme să vii la recepție, îl poți lua și direct de pe site, de AICI (www.shop.casaema.ro). Mai mult, intrarea la piscină azi toată ziua este doar 17 lei.

La sala de fitness deja știm că te-ai apucat de treabă, pentru că vara cu concedii a trecut și acum avem nevoie de mișcare. Mihai așteaptă să îți dea de lucru și să ai „summer body” pregătit pentru iarnă.

Pe de altă parte, Mirela a început și ea treaba sub denumirea „Mușchi și mascara”. Ea oferă doamnelor un program construit de doamne. Neapărat trebuie încercat zicem noi.

Acum ai ocazia perfectă să alegi unul din antrenorii de la Casa EMA, abonamentul de fitness fiind și el la preț redus, 99 lei față de 119 lei cât e în rest.

Cireașa de pe tort, Limonada Senzație e și ea la preț redus, așa că ai toate motivele să vizitezi centrul SPA Casa EMA, care chiar se ține de motto-ul brandului: Relaxant. Activ. Sănătos.

În concluzie, nu uita: azi toată ziua poți cumpăra abonamente la prețuri reduse de la Casa EMA, la recepție sau pe site!

Vizitează și pagina de facebook www.facebook.com/CasaEMA

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!