4.6 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Băiețelul de doar 10 luni al unui fost fotbalist al Gloriei are nevoie de ajutor! A fost depistat cu leucemie mieloblastică

Băiețelul de doar 10 luni al lui Casian Miclăuș, fost fotbalist la Gloria Bistrița, are nevoie de ajutor. La vârsta sa fragedă a fost depistată de către medici cu o boală cruntă care necesită un tratament costisitor: leucemie mieloblastică acută M7.

Bărbatul s-a căsătorit cu Cristina-Roxana Gîrda și s-au stabilit la Cluj. Au devenit o familie când pe lume a apărut Luca Tiago, încă acesta are nevoie de ajutor pentru a supraviețui. Părinții au aflat la începutul lunii noiembrie că băiețelul suferă de boala cumplită.

Conform smartliving.ro, leucemia mieloblastică acută este un cancer al sângelui care debutează brusc și evoluează rapid. Leucemia acută mieloblastică este un diagnostic privit de bolnavi ca o condamnare la moarte. Având tratamente limitate, ei sunt într-o suferință permanentă pe patul de spital. Sunt așteptate în România câteva molecule noi, care cresc speranța de viață a bolnavilor cu leucemie acută mieloblastică. 

„Când pronunțăm diagnosticul de leucemie, pentru pacienții noștri este implacabil. Cu toții au auzit despre leucemie și cu toții știu că este boala aceea de care se moare. Și acesta este adevărul. Leucemia acută mieloblastică este o formă agresivă de cancer, pentru care nu le putem oferi pacienților noștri certitudinea că vor fi bine pe viitor”, a explicat pentru sursa citată dr. Claudia Despan, medic specialist hematologie la Spitalul Clinic Colentina din București și membru al Societății Române de Hematologie. 

Mama băiețelului a transmis un mesaj public prin care speră să primească ajutor din partea oamenilor.

“Acum două săptămâni lumea noastră s-a prăbușit… Nopți întregi am căutat răspunsuri la întrebările mele şi m-am rugat lui Dumnezeu, cum am știut eu, să ne îndrume și să ne dea putere să putem să luptăm pentru Tiago și poate ca răspuns la rugăciunile noastre ne-a scos în cale atâția oameni care luptă alături de noi.

Eu cred cu toată ființa mea că Dumnezeu nu mi-l va lua și ni-l va lăsa să ne bucurăm de el! Pomeniți-l, vă rog, în rugăciunile voastre! Vă mulțumim pentru tot sprijinul!”, este mesajul sfâşietor al mamei lui Luca Tiago.

Cei care vor să ajute sunt rugați să doneze folosind următoarele date:

Nume: Miclăuș Casian Vasile

Bancă: BRD

IBAN: RO09BRDE130SV55648721300

SWIFT: BRDEROBU

Moneda: EURO

Nume: Miclăus Casian Vasile

Banca REVOLUT :

Tel. +40758704336

Nume: Gîrda Cristina-Roxana

IBAN Banca TRANSILVANIA:

RO89BTRL01301201C69471XX

SWIFT: BTRLRO22

Moneda: RON

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...