4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Gabriela Szabo se întoarce în fruntea CSM București. A câștigat prima bătălie, în instanță, cu primarul capitalei

Bistrițeanca Gabriela Szabo se va întoarce în fruntea CSM București, au decis astăzi judecătorii. Aceasta a fost demisă de primarul capitalei Nicușor Dan, în iunie 2022. De curând, acesta a anunțat că a sesizat și DNA în ceea ce-o privește pe fosta atletă.

Gabriela Szabo a avut câștig de cauză, în primă instanță în procesul cu Primăria Municipiului București și primarul Nicușor Dan. Acesta se judecă la Tribunalul București, iar judecătorii s-au pronunțat chiar astăzi. Decizia nu este însă definitivă.

Tribunalul a stabilit ca fosta atletă Gabriela Szabo să fie repusă în fruntea CSM București, după ce a fost înlocuită de Nicușor Dan în iunie anul acesta și detașată la conducerea Centrului Dalles.

Nicușor Dan trebuie să îi plătească Gabrielei Szabo și cheltuieli de judecată de 3.500 de lei și daune morale în valoare de 10.000 de lei.

„Cred cu tărie că actul de justiție se face numai de către intanțele de judecată. Cred în dreptul fiecărui om la prezumția de nevinovăție, la demnitate și onoare. Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă”, a precizat Gabriela Szabo, într-un comunicat de presă.

Culmea, primarul Nicușor Dan a mai anunțat că a sesizat procurorii DNA după ce controlul desfășurat la CSM ar fi scos în devidență mai multe fapte ilegale. Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

Gabriela Szabo, acuzată de primarul Bucureștiului că și-ar fi dat prime de peste 190.000 de lei. A fost sesizat DNA

 

Foto: Gabriela Szabo Facebook

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. A dat si doamna asta cu degetul prin borcanul cu miere.
    Femeia a dovedit ca are un caracter subtire, si-a mutat din orasul natal strict pentru considerente financiare crosul care-i bucura pe copiii ce au idolatrizat-o si care n-au prea multe evenimente sportive la care pot sa se implice în masa prin amarâtul asta de oras.
    Intre timp s-a mai dumirit lumea cum e si cu cetateanca asta de onoare, care si-a pierdut-o undeva pe drumul spre Bucuresti.

  2. Se vede ca alearga in continuare…dupa bani.
    Ce nu si a facut si ea o afacere o statie de incarcare electrica din care sa traiasca ca bossi nu sa fure din buget…cate sporuri a luat???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...