25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Băile Figa își deschid porțile la început de iunie. CARE sunt noutățile:

Stațiunea Băile Figa își va redeschide porțile începând cu data de 4 iunie. Prețul unui bilet de intrare în parcul balnear este de 20 de lei de luni până joi, iar în weekend, 30 de lei. Cu ce noutăți ne așteaptă stațiunea de lângă Beclean:

Băile Figa își deschid porțile la finalul săptămânii viitoare, mai exact în data de 4 iunie. Prețul unui bilet este de 20 de lei în timpul săptămânii, iar în weekend 30 de lei.

„Ca elemente de noutate pentru acest sezon avem bazinul interior și bazinul exterior care vor fi cu apă caldă tot sezonul. Mai avem și aerosolii salini pentru terapie pe care i-am extins”, a anunțat primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

Mult așteptatul Centru Recreativ Legacy, amplasat la Băile Figa, va fi dat în folosință, tot anul acesta, cel mai probabil, în august.

„Centrul Recreativ Legacy este amplasat la Băile Figa, pe o suprafață de 16.150 metri pătraţi. Va cuprinde spaţii de desfăşurare a unor programe de gimnastică aerobică şi de întreţinere. Se va putea face aici yoga, fitness, înot, dans de societate, alergare, creaţie, educaţie fizică. Proiectul se adresează în special persoanelor provenind din grupuri vulnerabile”, a explicat primarul Nicolae Moldovan.

Nicolae Avram

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.