34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

Balansoar pentru persoanele aflate în scaunul cu rotile, amplasat în parcul municipal

Municipalitatea a investit într-un balansoar montat în Parcul Regele Mihai I dedicat persoanelor cu dizabilități.

Proiectul vine din bugetarea participativă, respectiv un proiect care rezultă o colaborare dintre cetățean și Primăria Municipiului Bistrița. A fost depus în 2021, iar acum a fost implementat.

Primăria Bistrița a achiziționat balansoarul cu bani de la bugetul local.

Balansoarul este dedicat persoanelor care se deplasează cu ajutorul scaunului cu rotile.

“Persoanele cu dizabilități au de acum un leagăn special în Parcul „Regele Mihai I al României”.

Un strop de bucurie pentru cei care se deplasează cu ajutorul scaunelor cu rotile este adus de leagănul amplasat în spațiul de joacă de la intrarea vestică în parc.

Achiziția acestui echipament este rezultatul unui proiect depus pe bugetare participativă în anul 2021 și, totodată, un gest de empatie și respect din partea municipalității”, a scris Ioan Turc, primarul Bistriței,pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Mda…a mai fost acum câțiva ani un asemenea leagăn, dar s a defectat și au cumpărat altul, că nu dă bine în poză dacă e vechi. Apoi, persoanele în scaun se” leagănă” prin craterele din oraș că este efectiv blocat accesul acestor persoane pe străzile” bombardate ” și Turc vorbește de empatie?! Să fim serioși, începe campania electorală, doar atunci își amintesc de aceste persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: