-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Banii, mai importanți ca orice! Trebuia să stea în carantină, dar s-a dus la piață!

Un bărbat nu a ținut cont de măsurile impuse de autorități. În loc să stea în carantină, acesta a mers să-și vândă bunurile la piața din Livezile.

Duminică, la piața auto din Livezile, jandarmii au amendat un bărbat cu 1.500 de lei.

Bărbatul, de loc din Dumitrița, comuna Budacu de Jos, venise să-și vândă diferite produse. Nu purta mască, ci și-o punea pe față doar când observa jandarmii.

Și oamenii legii au observat comportamentul său, așa că l-au luat la „verificări”. Așa au aflat că bărbatul, proaspăt întors din străinătate, trebuia să fie în carantină, la domiciliu.

Duminică, 14 noiembrie a.c. pe timpul unor verificări executate în piața din localitatea Livezile, jandarmii au depistat un bărbat care ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu.

Acesta a devenit foarte neliniștit la vederea echipajului de Jandarmerie. Purta masca de protecție doar când oamenii legii se apropiau de zona în care își comercializa produsele.

Jandarmii i-au atras atenția cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală în spațiul public. La o primă verificare în baza de date, cel în cauză figura ca fiind în carantină, în localitatea Budacu de Sus, comuna Dumitrița, ca urmare a sosirii din străinătate.

În consecință, bărbatul de 36 de ani a fost sancționat cu 1.500 de lei, pentru nerespectarea măsurii carantinării”, transmit reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: