16.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

FOTO – Bărbat inconștient, prăbușit pe stradă, în Tureac: Jandarmii i-au sărit în ajutor

Un bărbat a căzut pe stradă, în această după-amiază, în Tureac. A avut noroc cu jandarmii montani din Piatra-Fântânele, aflați într-o acțiune de patrulare pe Valea Tureacului.

Astăzi, în jurul orei 16.00, jandarmii montani din Piatra-Fântânele se aflau într-o acțiune de patrulare pe Valea Tureacului, (sat Tureac, comuna Tiha Bârgăului). Au observat la un moment dat o persoană căzută pe stradă.

Aceștia au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul căzut în stradă are 72 de ani. Jandarmii l-au găsit inconștient, dar având funcții vitale.

A fost solicitat ajutor de specialitate, iar până la sosirea echipajului de prim ajutor, bărbatul și-a recăpătat cunoștința. Aceasta a refuzat ulterior transportul la spital, susținând că deja se simte mult mai bine – se precizează într-un comunicat al Jandarmeriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...