17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Din nou REDUCERI la Benzinăria Petrolium Năsăud și Reghin, de sâmbătă, 4 martie!

Cine vrea să facă economie la carburant, merită să treacă și pe la Benzinăria Petrolium Năsăud sau Reghin! De sâmbătă, 4 martie, aici se reiau reducerile și prețurile speciale la pompă!

După ce au dat lovitura în ultimii doi ani cu prețurile speciale, cei de la Benzinăria Petrolium Năsăud s-au gândit să sară din nou în ajutorul clienților fideli.

De sâmbătă, 4 martie, și la benzinăria din Năsăud, dar și la cea din Reghin veți avea parte de prețuri speciale:

  • 6.99 – preț motorină
  • 6.39 – preț benzină

Veștile bune nu se opresc aici. Prețurile vor fi valabile în fiecare sâmbătă!

Benzinăria Petrolium din Năsăud a dat startul prețurilor speciale în timpul weekendurilor încă din 2021. Iar acest obicei nu a făcut decât să le aducă noi clienți fideli.

Așadar, nu mai este o mirare pentru nimeni dacă în ultimii doi ani, benzinăria PETROLIUM din Năsăud a ajuns să fie foarte căutată. Și nu doar de năsăudeni, ci de toți cei care tranzitează orașul, venind sau plecând pe Valea Someșului sau a Sălăuței.

Din 2017 încoace, Benzinăria Petrolium din Năsăud a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Acesta a presupus ca satisfacția clientului prin calitatea serviciilor oferite să fie pe primul loc.

Așadar, la Petrolium Năsăud nu doar alimentezi cu carburant de calitate (furnizor fiind MOL România), ci poți să faci și o curățare rapidă mașinii.

Mașina ta imploră o spălare?! Fie că e autoturism, microbuz sau camion o speli rapid și bine la PETROLIUM.

Tot aici găsești produse și accesorii de calitate la super prețuri sau, de ce nu – o cafea bună:

De ce e coadă sâmbăta la benzinăria PETROLIUM din NĂSĂUD?! Pentru că au SUPER PREȚURI la motorină și benzină

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: