19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

Din nou REDUCERI la Benzinăria Petrolium Năsăud și Reghin, de sâmbătă, 4 martie!

Cine vrea să facă economie la carburant, merită să treacă și pe la Benzinăria Petrolium Năsăud sau Reghin! De sâmbătă, 4 martie, aici se reiau reducerile și prețurile speciale la pompă!

După ce au dat lovitura în ultimii doi ani cu prețurile speciale, cei de la Benzinăria Petrolium Năsăud s-au gândit să sară din nou în ajutorul clienților fideli.

De sâmbătă, 4 martie, și la benzinăria din Năsăud, dar și la cea din Reghin veți avea parte de prețuri speciale:

  • 6.99 – preț motorină
  • 6.39 – preț benzină

Veștile bune nu se opresc aici. Prețurile vor fi valabile în fiecare sâmbătă!

Benzinăria Petrolium din Năsăud a dat startul prețurilor speciale în timpul weekendurilor încă din 2021. Iar acest obicei nu a făcut decât să le aducă noi clienți fideli.

Așadar, nu mai este o mirare pentru nimeni dacă în ultimii doi ani, benzinăria PETROLIUM din Năsăud a ajuns să fie foarte căutată. Și nu doar de năsăudeni, ci de toți cei care tranzitează orașul, venind sau plecând pe Valea Someșului sau a Sălăuței.

Din 2017 încoace, Benzinăria Petrolium din Năsăud a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Acesta a presupus ca satisfacția clientului prin calitatea serviciilor oferite să fie pe primul loc.

Așadar, la Petrolium Năsăud nu doar alimentezi cu carburant de calitate (furnizor fiind MOL România), ci poți să faci și o curățare rapidă mașinii.

Mașina ta imploră o spălare?! Fie că e autoturism, microbuz sau camion o speli rapid și bine la PETROLIUM.

Tot aici găsești produse și accesorii de calitate la super prețuri sau, de ce nu – o cafea bună:

De ce e coadă sâmbăta la benzinăria PETROLIUM din NĂSĂUD?! Pentru că au SUPER PREȚURI la motorină și benzină

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...