14.6 C
Bistrița
joi, octombrie 21, 2021

Bărbatul ce a încălcat ordinul de protecție și a ajuns la spital, va fi prezentat azi în fața instanței

Un bărbat din Dorolea ajungea la spital, la începutul lunii octombrie. Acesta încălcase ordinul de protecție emis de Judecătorie, iar vecinii soției sale l-au lovit bine. Bărbatul a ieșit ieri din spital și a fost dus la audieri. Acum e reținut și azi va ajunge în fața instanței de judecată.

În 11 octombrie, Dacian Marin P., din Dorolea, a mers la locuința soției sale, din Bistrița Bârgăului, deși Judecătoria Bistrița emisese un ordin de protecție prin care îi interzicea acestuia să se apropie la mai mult de 200 metri de aceasta.

Conform verificărilor efectuate de oamenii legii, acesta nu doar că s-a apropiat de femeie, dar ar fi și devenit agresiv. Așa că că femeia ar fi ieșit din casă, strigând. Doi vecini i-au sărit în ajutor, și l-au lovit pe bărbat până l-au băgat în spital.

Mai multe detalii despre incident puteți citi aici:

A încălcat ordinul de protecție și a ajuns la spital

Ieri, bărbatul a ieșit din spital și a fost dus la audieri, la sediul IPJ BN, în jurul amiezii.  În urma audierilor, oamenii legii au decis să-l rețină pentru 24 de ore și azi să îl prezinte instanței de judecată cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Un bărbat de 41 de ani, din Dorolea, a fost reținut pentru 24 de ore, de polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Prundu Bârgăului, fiind cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni. În urma investigațiilor efectuate, a reieșit faptul că, în perioada 28 iulie-11 octombrie 2020, în urma neînțelegerilor avute cu soția, s-ar fi deplasat la locuința acesteia, în localitatea Bistrița Bârgăului, unde ar fi agresat-o și amenințat-o. De asemenea, i-ar fi distrus un telefon mobil și ar fi încălcat ordinul de protecție, emis împotriva sa, de către Judecătoria Bistrița. În prezent, se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracțiunilor de: distrugere, amenințare, lovire sau alte violențe și încălcarea unei hotărâri judecătorești”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a IPJ BN, Crina Sîrb.

Ar mai exista o acuzare, aceea că bărbatul i-ar fi furat și o sumă de bani soției sale, dar polițiștii încă efectuează cercetări cu privire la veridicitatea acestui aspect.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: