28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

Bărbatul decedat în timp ce se afla în carantină nu era infectat cu COVID-19

Un bărbat care a revenit din străinătate nu a respectat izolarea la domiciliu și a fost carantinat forțat. Întrucât nu și-a ridicat mesele, jandarmii au intrat la bănuieli și au forțat ușa camerei în care acesta se afla. Bărbatul a fost găsit decedat. În urma testării pentru COVID-19, rezultatul a ieșit negativ.

Un bărbat de 51 de ani a murit într-un centru de carantină de la Colibița. Pentru că nu și-a ridicat cele două mese, jandarmii au spart ușa camerei și au făcut descoperirea șocantă. Despre acest subiect puteți reciti AICI:

Deocamdată nu se știe dacă bărbatul suferea de vreo afecțiune, care să fi dus la moartea sa. Se pare că primele concluzii indică un stop cardiac, însă autopsia urmează să clarifice cauzele morții bărbatului. Mai multe detalii despre acest subiect puteți reciti AICI:

Instituția Prefectului a transmis astăzi că în cazul bărbatului a fost efectuat un test pentru a se vedea dacă acesta era infectat cu noul coronavirus. Rezultatul a fost negativ.

„Referitor la bărbatul de 51 de ani aflat în carantină instituționalizată și care a decedat în data de 3 iunie a.c., în urma efectuării unei testări pentru verificarea prezenței Coronavirusului, rezultatul a fost negativ. Rezultatele necropsiei sunt în așteptare”, informează reprezentanții Prefecturii.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...