20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Gabriel Lazany: Toți cei care se internează în spital vor fi testați pentru COVID 19, gratuit!

Spitalul Județean de Urgență Bistrița va primi, încet, încet, și alți pacienți. Pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus, noii pacienți vor fi testați, la internare. Lazany a explicat că unitatea medicală va suporta costurile aferente.

S-a terminat starea de urgență și unitățile medicale își redeschid porțile și pentru alte categorii de pacienți, nu numai urgențele.

Totuși, riscul infectării cu coronavirus e ridicat încă, așa că trebuie luate unele măsuri de precauție.

Până acum am internat doar urgențele majore. Acum am început să intrăm într-o stare de normalitate, să aducem, pe bază de programare, și pacienții care sunt cronici. Am cerut Serviciului de Epidemiologie să facă o procedură de testare a tuturor pacienților care se internează în Spitalul Județean, pentru că altfel nu putem elimina riscul de a fi pacienți posibil infectați într-un salon cu pacienți neinfectați. Atunci vom face o procedură, vom testa absolut pe toți cei ce se internează, pentru a elimina acest risc”, a declarat Gabriel Lazany, managerul SJUB, în cadrul unei emisiuni As-TV.

Totodată, acesta a explicat că spitalul va suporta cheltuielile aferente testelor pentru COVID 19, pentru pacienții care se vor interna.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!