20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Gabriel Lazany: Toți cei care se internează în spital vor fi testați pentru COVID 19, gratuit!

Spitalul Județean de Urgență Bistrița va primi, încet, încet, și alți pacienți. Pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus, noii pacienți vor fi testați, la internare. Lazany a explicat că unitatea medicală va suporta costurile aferente.

S-a terminat starea de urgență și unitățile medicale își redeschid porțile și pentru alte categorii de pacienți, nu numai urgențele.

Totuși, riscul infectării cu coronavirus e ridicat încă, așa că trebuie luate unele măsuri de precauție.

Până acum am internat doar urgențele majore. Acum am început să intrăm într-o stare de normalitate, să aducem, pe bază de programare, și pacienții care sunt cronici. Am cerut Serviciului de Epidemiologie să facă o procedură de testare a tuturor pacienților care se internează în Spitalul Județean, pentru că altfel nu putem elimina riscul de a fi pacienți posibil infectați într-un salon cu pacienți neinfectați. Atunci vom face o procedură, vom testa absolut pe toți cei ce se internează, pentru a elimina acest risc”, a declarat Gabriel Lazany, managerul SJUB, în cadrul unei emisiuni As-TV.

Totodată, acesta a explicat că spitalul va suporta cheltuielile aferente testelor pentru COVID 19, pentru pacienții care se vor interna.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...