11.3 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Lazany avertizează: Avem 73 de pacienți internați în spital, aproape de maximul înregistrat! Relaxarea este prea relaxată!

Ne-am prea relaxat! Acesta este și mesajul transmis de managerul spitalului. Lazany a explicat că într-o săptămână, aproape 20 de persoane au fost internate cu COVID 19. Iar numărul pacienților ajunge aproape de maximul înregistrat în plină stare de urgență.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița trage un semnal de alarmă. În ultima săptămână, numărul cazurilor de COVID 19 a crescut semnificativ. Problema e că în doar câteva zile s-a ajuns aproape de maximul înregistrat în plină stare de urgență.

„Sfârșitul lunii mai părea promițător. Cazurile pozitive COVID-19 începuseră să scadă, astfel încât luna Iunie a început cu doar 58 de pacienți pozitivi internați”, explică Gabriel Lazany modul în care stăteau lucruile înainte de 1 iunie.

Doar că, azi, la 5 zile de la „liber la relaxare”, numărul de cazuri a crescut exponențial.

Cu toate că ne făceam planuri pentru o viitoare relaxare a activității din spital, am decis să rămânem precauți, și am păstrat toate măsurile de siguranță și restricțiile stabilite încă dinainte să fie instituită starea de urgență. Am procedat bine. Cazurile pozitive internate au început să crească ajungând astăzi la 73, foarte aproape de numărul maxim de cazuri pozitive internate în spital” a mai spus Lazany.

Despre cea mai neagră zi puteți reciti AICI:

7 mai, ziua cea mai „neagră” de la Spitalul Județean de Urgență. Câți pacienți cu Covid au fost internați

Concluzia managerului spitalului este că lumea s-a prea relaxat și ar trebui să ia în considerare respectarea măsurilor impuse, chiar și pe timp de relaxare.

Concluzie: Relaxarea este prea relaxată!!! Fiți prevăzători și protejați-vă! Este singura modalitate de a rămâne sănătos”, a transmis managerul spitalului, Gabriel Lazany.

Conform raportului DSP BN, la nivelul județului au existat, până acum, 360 cazuri confirmate. Dintre acestea, 31 de persoane au decedat și 237 s-au vindecat.

Bistrița-Năsăud: Patru cazuri pozitive în ultimele 24 de ore! La nivel național, 20.103 persoane infectate

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...