4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Bătălie în Cetatea Rodnei! Ediție nouă de kickboxing „Fight For Glory”

Vali Bodea, cunoscut luptător de kickboxing din județul Bistrița-Năsăud organizează o nouă gală în Cetatea Rodnei pentru amatori și categoria semi-pro. A ajuns a a 11-a ediție.

Evenimentul are loc pe data de 5 noiembrie, iar până în acel moment se fac înscrieri pentru ambele categorii. Pentru semi-profesoniști, înscrierile au început devreme, pe 20 septembrie, iar doritorii se pot înscrie până pe 25 octombrie.

La amatori, listele de înscriși se închid de 1 noiembrie.

Vali Bodea este la cea de-a 11-a ediție a competiției de kickboxing, iar luptele din Sala de Sport a Rodnei încep pe 5 noiembrie la ora 11:00 pentru amatori cu intrare liberă pentru public.

Semi profesioniștii, aflați la un pas de participarea în galele profesioniste organizate în țară și în străinătate vor lupta începând cu ora 19:00. Prețul unui bilet în tribună este de 25 de lei, iar la masa  VIP, 50.

Dragi prieteni, pe 5 noiembrie 2022, așa cum v-am obișnuit, vă invit să participați la gala noastră „Fight for Glory”, ediția a XI-a, destinată sportivilor amatori și celor care se pregătesc să facă pasul înspre galele profesioniste. Vom avea 14 meciuri semi-pro cu cei mai talentați tineri din România! Vă aștept în număr cât mai mare. Ossu!”, a transmis Vali Bodea pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...