1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FOTO – Bucurie în Mișcare: Copiii din Prundu Bârgăului au celebrat Ziua Educației la baza sportivă

Dacă tot au fost liberi și nu au făcut cursuri, copiii din Prundu Bârgăului s-au distrat la baza sportivă din localitate. Aici se desfășoară, până la ora 17.00, proiectul „Bucurie în Mișcare”. 

Programul unor clujeni care de 10 ani promovează sportul și mișcarea în comunitate a ajuns și la Prundu Bârgăului.

Caravana Bucurie în Mișcare, la Baza sportivă din Prundu Bârgăului! Până la ora 17.00, toți copiii pot să participe la eveniment”, a transmis primarul Doru Crișan din localitate.

Zeci de copii și-au petrecut orele libere din această dimineață distrându-se și jucându-se în aer liber. 

Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare. Sunt menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

Programul își propune să aducă împreună copii și părinții, dar și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni într-un proiect viu, extrem de ofertant și divers.

Toate acestea, pentru a-i inspira să își creeze oportunități de mișcare care să le aducă bucurie.

Bucurie în Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate. A fost  demarat de Asociația 11even din Cluj-Napoca în anul 2012.

De atunci, și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

Foto @ Doru Crișan

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...