19.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

BEC dă dreptate Biroului Electoral Județean și respinge și ultima contestație a PNL, prin care se cere renumărarea voturilor

Biroul Electoral Central dă dreptate Biroului Electoral Județean și respinge și ultima contestație a Partidului Național Liberal prin care se cere, încă o dată, renumărarea voturilor pentru Primăria Bistrița.

Ieri, Biroul Electoral Central a dat dreptate Biroului Electoral Județean și a respins și ultima contestație formulată de Partidul Național Liberal prin care se cere renumărarea voturilor pentru Primăria Bistrița.

„Biroul Electoral Central hotărăște:

Art.1 Respinge contestația înregistrată la Biroul Electoral Central cu nr. 392CT/22.06.2024 formulată de către Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, împotriva Hotărârii nr. 204/19.06.2024 a Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Nr. 6 Bistrița-Năsăud”, se arată în hotărârea dată de Biroul Electoral Central ieri.

În aceeași hotărâre, Biroul Electoral Central susține că Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 6 Bistrița-Năsăud a respins în mod corect cererea de renumărare formulată de către Partidul Național Liberal.

Biroul Electoral Județean a publicat, odată cu ultima hotărâre, și o motivare detaliată a acesteia, în care explică, pas cu pas, de ce PNL nu are dreptate când cere renumărarea voturilor pentru Primăria Bistrița.

Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

BEJ tranșează DEFINITIV și explică clar, punct cu punct, de ce a respins cererile PNL de renumărare a voturilor

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.