8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

BECLEAN: Noul sediu al Cadastrului are inclusiv bibliotecă. Senatorul Ioan Deneș, prezent la eveniment

Angajații Cadastrului din Beclean au „casă nouă”. Clădirea care a costat peste 200.000 de euro are inclusiv o bibliotecă.

Angajații Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară din Beclean s-au mutat în casă nouă.

Lucrările de modernizare a clădirii aflată în inima orașului de pe Someș au cuprins:

  • reabilitare din temelii
  • noi compartimentări
  • birouri mai spațioase
  • montarea de ferestre noi
  • pardoseală nouă
  • o centrală termică modernă
  • schimbarea integrală a instalației electrice
  • pavarea curții

Clădirea mai are o sală… inedită. Iar valoarea lucrărilor s-a ridicat, per total, la peste 200.000 de euro.

A fost construită inclusiv o sală de bibliotecă. Investiția a fost realizată de către Oficiul pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară, în colaborare cu Primăria Beclean care a pus la dispoziție toate Autorizațiile si Avizele necesare pentru a reuși reabilitarea la standarde europene a clădirii și a asigura condiții optime de tratare a cetățenilor și totodată a angajaților OCPI. Valoarea investiției este de 1.100.000 lei, aproximativ 230.000 de euro”, a scris Nicolae Moldovan, primarul Becleanului, pe Facebook.

Astăzi a avut loc inaugurarea noului sediu OCPI Beclean, în prezența autorităților locale, județene, etc.

Orașul Beclean are de astăzi un sediu nou într-o clădire modernizată pentru Oficiul Local de Cadastru și Publicitate Imobiliară.
Noul sediul, amplasat pe strada 1 Decembrie 1918, este o investiție realizată de ANCPI în parteneriat cu administrația orașului de circa 230 000 de euro.
Felicitări domnului director OCPI Bistrița-Năsăud, Emil Mănășturean și domnului primar al orașului Beclean, Nicolae Moldovan pentru finalizarea acestei investiții!”, a transmis senatorul Ioan Deneș.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.