16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

BECLEAN: Noul sediu al Cadastrului are inclusiv bibliotecă. Senatorul Ioan Deneș, prezent la eveniment

Angajații Cadastrului din Beclean au „casă nouă”. Clădirea care a costat peste 200.000 de euro are inclusiv o bibliotecă.

Angajații Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară din Beclean s-au mutat în casă nouă.

Lucrările de modernizare a clădirii aflată în inima orașului de pe Someș au cuprins:

  • reabilitare din temelii
  • noi compartimentări
  • birouri mai spațioase
  • montarea de ferestre noi
  • pardoseală nouă
  • o centrală termică modernă
  • schimbarea integrală a instalației electrice
  • pavarea curții

Clădirea mai are o sală… inedită. Iar valoarea lucrărilor s-a ridicat, per total, la peste 200.000 de euro.

A fost construită inclusiv o sală de bibliotecă. Investiția a fost realizată de către Oficiul pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară, în colaborare cu Primăria Beclean care a pus la dispoziție toate Autorizațiile si Avizele necesare pentru a reuși reabilitarea la standarde europene a clădirii și a asigura condiții optime de tratare a cetățenilor și totodată a angajaților OCPI. Valoarea investiției este de 1.100.000 lei, aproximativ 230.000 de euro”, a scris Nicolae Moldovan, primarul Becleanului, pe Facebook.

Astăzi a avut loc inaugurarea noului sediu OCPI Beclean, în prezența autorităților locale, județene, etc.

Orașul Beclean are de astăzi un sediu nou într-o clădire modernizată pentru Oficiul Local de Cadastru și Publicitate Imobiliară.
Noul sediul, amplasat pe strada 1 Decembrie 1918, este o investiție realizată de ANCPI în parteneriat cu administrația orașului de circa 230 000 de euro.
Felicitări domnului director OCPI Bistrița-Năsăud, Emil Mănășturean și domnului primar al orașului Beclean, Nicolae Moldovan pentru finalizarea acestei investiții!”, a transmis senatorul Ioan Deneș.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...