15.2 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Beclenar căutat internațional, după ce a ajutat oameni să intre ilegal în Franța

Polițiștii bistrițeni au descoperit un beclenar căutat la nivel internațional. Francezii au emis un mandat de arestare pe numele său, după ce a ajutat mai mulți oameni să intre ilegal în Franța.

Un bărbat din Beclean se află în arestul poliției bistrițene, după ce Curtea de Apel Cluj a validat propunerea de arestare preventivă.

Beclenarul așteaptă acum ca autoritățile franceze să vină și să-l ia pentru a-l încarcera în Franța.

Florin G C era căutat internațional, după ce autoritățile străine l-au condamnat la închisoare, pentru că a ajutat diferite persoane să intre și să stea ilegal în Franța.

„Ieri, 3 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița–Năsăud au depistat un bărbat de 41 de ani, din Beclean, care era urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Franța au emis un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de asociere la un grup infracțional în vederea comiterii de infracțiuni și ajutor la intrarea, circulația sau șederea ilegală a unor străini în Franța.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Cel în cauză a fost prezentat Curții de Apel Cluj care a emis împotriva lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând a fi dispuse măsurile legale”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...