12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Beclenar căutat internațional, după ce a ajutat oameni să intre ilegal în Franța

Polițiștii bistrițeni au descoperit un beclenar căutat la nivel internațional. Francezii au emis un mandat de arestare pe numele său, după ce a ajutat mai mulți oameni să intre ilegal în Franța.

Un bărbat din Beclean se află în arestul poliției bistrițene, după ce Curtea de Apel Cluj a validat propunerea de arestare preventivă.

Beclenarul așteaptă acum ca autoritățile franceze să vină și să-l ia pentru a-l încarcera în Franța.

Florin G C era căutat internațional, după ce autoritățile străine l-au condamnat la închisoare, pentru că a ajutat diferite persoane să intre și să stea ilegal în Franța.

„Ieri, 3 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița–Năsăud au depistat un bărbat de 41 de ani, din Beclean, care era urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Franța au emis un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de asociere la un grup infracțional în vederea comiterii de infracțiuni și ajutor la intrarea, circulația sau șederea ilegală a unor străini în Franța.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Cel în cauză a fost prezentat Curții de Apel Cluj care a emis împotriva lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând a fi dispuse măsurile legale”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?