12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

„Bernie”, joc impresionant în semifinala cu Franța. Deși n-a câștigat Campionatele Europene, Bernadette Szocs speră la medalie la Jocurile Olimpice

Weekendul acesta a fost plin de emoții pentru pasionații de tenis de masă. A avut loc finala Campionatelor Europene. În echipa României a fost și bistrițeanca Bernadette Szocs. Aceasta a avut un joc excepțional în semifinală, însă n-a câștigat finala. „Următorul meu vis e o medalie la Jocurile Olimpice”, a declarat Bernie.

Emoții, adrenalină și tensiune, în acest weekend, pentru fanii tenisului de masă. Echipa României a jucat cu Franța în semifinalele Campionatului European.

Bistrițeanca Bernadette Szocs este cea care a adus victoria și propulsarea României în finala campionatului.

Bernadette Szocs a deschis „balul” în semifinala cu Franţa. „Bernie” a învins-o cu scorul de 3-1 pe Prithika Pavade. Bernadette Szocs a jucat din nou pentru România şi a învins-o pe Jia Nan Yuan. Meciul a avut momente dramatice pe final, după ce „Bernie” a ratat patru mingi de meci.

Imediat după ce meciul a fost câştigat, iar România s-a calificat în finală, jucătoarele au avut o explozie de bucurie. Bernadette Szocs a mers să le îmbrăţişeze pe celelalte coechipiere, cât şi pe antrenorul Andrei Filimon. De cealaltă parte, franţuzoaica Jia Nan Yuan a avut o izbucnire, şi aproape a aruncat paleta pe masa de joc”, scrie Antena Sport.

N-a câștigat Campionatele Europene, dar speră la medalie la Jocurile Olimpice

Finala Camponatelor Europene s-a jucat cu Germania. Din nefericire, Szocs Bernadette nu a reușit să restabilească egalitatea, fiind întrecută de Ying Han cu 3-1 (14-16, 11-8, 11-8, 12-10).

Ea speră însă că la Jocurile Olimpice din 2024 va obține medalii, acesta fiind următorul ei vis de bifat.

Am speranţe mult mai mari la Jocurile Olimpice de la Paris, pentru că am bătut multe chinezoaice şi la Jocurile Europene.

Eu sper şi cred că pot să câştig o medalie şi la Paris pentru că sunt în cea mai bună formă a mea din toată cariera. Sunt pregătită pentru această luptă, pentru că acesta e următorul meu vis, o medalie la Jocurile Olimpice”, a spus Bernadette Szocs, conform punctul.ro

Echipa României de tenis de masă este antrenată de constănțeanul Andrei Filimon și bistrițeanca Mihaela Șteff, una dintre cele mai titrate jucătoare de tenis de masă din România.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: