12.4 C
Bistrița
joi, septembrie 29, 2022

Betak asigură acum și siguranța bicicliștilor, cu noul parapet stradal pentru piste de cicliști

Producătorul Betak continuă să-și mărească portofoliul și să aducă pe piață produse noi. Cel mai nou produs din portofoliul Betak este parapetul pentru pistele de biciclete.

În acești doi ani de pandemie, producătorul Betak și-a văzut de treabă și a încheiat 2021 cu o cifră de afaceri mai mare cu 51% față de anul precedent. Totodată, a venit pe piață cu mai multe produse noi, proaspăt brevetate.

Cel mai nou produs este parapetul pentru pistele de biciclete, care pe lângă faptul că îi protejează pe bicicliști, nu permite staționarea și parcarea autoturismelor pe piste. Produsul este unul sigur, estetic și ușor de montat, spun cei de la Betak.

Aceasta nu este singura noutate la care lucrează producătorul Betak. În pregătiri este un parapet de protecție stradală foarte greu, pentru poduri. În portofoliul Betak mai regăsim și parapete de protecție pentru pietoni.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...