1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FOTO/VIDEO: Taximetrist, rupt de beat la volan, depistat de polițiști

Polițiștii au avut azi-noapte o acțiune de depistare a șoferilor care nu respectă legea rutieră. În cadrul controlului, au găsit un taximetrist care conducea rupt de beat.

O acțiune de depistare a persoanelor care conduc după ce consumă alcool sau droguri a avut loc azi-noapte. Polițiștii au oprit autoturisme aflate în trafic și i-au pus pe șoferi să sufle în etilotest sau aparatul de testare a consumuluid e droguri.

Au identificat un bărbat ce conducea rupt de beat. Etilotestul a indicat peste 1,6 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta se afla ”în timpul lucrurlui”, fiind taximetrist.

Vă spuneam ieri că polițiștii acționează pe raza întregului județ cu aparatul etilotest și DrugTest pentru scoaterea din trafic a acelor șoferi care încalcă normele rutiere punând în pericol siguranța tuturor participanților la trafic.

Așadar, în cursul nopții trecute, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un șofer de 51 de ani, care se afla sub influența alcoolului. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat valoarea de *1.61 mg/L* alcool pur în aerul expirat. Din fericire șoferul a fost oprit înainte de a provoca o tragedie. Polițiștii desfășoară acum cercetări în cadrul unui dosar penal la regimul rutier.

În această minivacanță, polițiștii vor acționa cu toate aparatele radar, etilotest și Drugtest, pentru siguranța dumneavoastră!” au transmis reprezentanții IPJ BN pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Cea mai mare mulțumire a internauților ar fi să menționați și numele firmei de taxi de care aparține ,,bețivul”. Nu e primul nici ultimul, mulți au tot felul de înțelegeri tacite cu poliția rutieră. Ăsta e o victimă. Într-adevăr nu are ce căuta în breasla taximetriștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...