22.2 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

FOTO/VIDEO: Taximetrist, rupt de beat la volan, depistat de polițiști

Polițiștii au avut azi-noapte o acțiune de depistare a șoferilor care nu respectă legea rutieră. În cadrul controlului, au găsit un taximetrist care conducea rupt de beat.

O acțiune de depistare a persoanelor care conduc după ce consumă alcool sau droguri a avut loc azi-noapte. Polițiștii au oprit autoturisme aflate în trafic și i-au pus pe șoferi să sufle în etilotest sau aparatul de testare a consumuluid e droguri.

Au identificat un bărbat ce conducea rupt de beat. Etilotestul a indicat peste 1,6 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta se afla ”în timpul lucrurlui”, fiind taximetrist.

Vă spuneam ieri că polițiștii acționează pe raza întregului județ cu aparatul etilotest și DrugTest pentru scoaterea din trafic a acelor șoferi care încalcă normele rutiere punând în pericol siguranța tuturor participanților la trafic.

Așadar, în cursul nopții trecute, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un șofer de 51 de ani, care se afla sub influența alcoolului. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat valoarea de *1.61 mg/L* alcool pur în aerul expirat. Din fericire șoferul a fost oprit înainte de a provoca o tragedie. Polițiștii desfășoară acum cercetări în cadrul unui dosar penal la regimul rutier.

În această minivacanță, polițiștii vor acționa cu toate aparatele radar, etilotest și Drugtest, pentru siguranța dumneavoastră!” au transmis reprezentanții IPJ BN pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Cea mai mare mulțumire a internauților ar fi să menționați și numele firmei de taxi de care aparține ,,bețivul”. Nu e primul nici ultimul, mulți au tot felul de înțelegeri tacite cu poliția rutieră. Ăsta e o victimă. Într-adevăr nu are ce căuta în breasla taximetriștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...