26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Finalul de octombrie aduce un nou record de producție pentru Betak!

31 octombrie a adus un record de producție pentru producătorul Betak. Acesta a reușit să prelucreze 10.000 de tone de oțel mai repede cu o lună față de recordul stabilit anul trecut.

Ultima lună din octombrie aduce un nou record de producție pentru echipa Betak. Producătorul a reușit să prelucreze 10.000 tone de oțel cu o lună față de același record stabilit anul trecut.

„Suntem tot mai buni de la un an la altul și asta o spun cifrele! Am atins recordul de a prelucra 10.000 tone de oțel mai repede cu o lună față de același record stabilit anul trecut. Iar asta ne face cât se poate de mândri! Suntem o echipă, cea mai tare și, la fel ca vinul, devenim tot mai buni cu fiecare an care trece!”, precizează echipa Betak.

În acești doi ani de pandemie, producătorul Betak și-a văzut de treabă și a încheiat 2021 cu o cifră de afaceri mai mare cu 51% față de anul precedent. Totodată, a venit pe piață cu mai multe produse noi, proaspăt brevetate.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: