1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Reprezentanții LIDL: „Incidentul nu s-a petrecut în magazinul din Năsăud”

Potrivit reprezentanților LIDL, filmarea cu un șoarece care se plimbă printre produsele de patiserie, nu a fost făcută la magazinul din Năsăud. Inspectorii OJPC vor verifica toate magazinele LIDL din județ.

În urma materialului publicat ieri de Bistrițeanul.ro, care conține un filmuleț cu un șoarece care se plimbă printre produsele de patiserie dintr-un magazin LIDL, reprezentanții lanțului de magazine vin cu un punct de vedere. Aceștia susțin că filmarea nu a fost făcută la supermarketul din Năsăud, cum susține năsăudeanul care a pus la dispoziție videoclipul.

„În urma verificărilor efectuate, a rezultat că incidentul nu s-a petrecut în magazinul subscrisei din Năsăud, strada Gării, nr. 2.

Conform celor constatate și de către inspectori la controlul din data de 01.11.2022, la punctul de lucru Lidl Năsăud, strada Gării, nr. 2, în zona de patiserie Bake-off sunt alte vitrine decât cele apărute în videoclipul apărut în presă.

Totodată precizăm că Lidl efectuează cu o frecvență lunară deratizarea magazinelor, ultima deratizate la punctul de lucru fiind efectuată la data de 10.10.2022. Următoarea deratizare urmează a fi efectuată la data de 11.11.2022”, transmite  Lidl Discount SRL.

Pe de altă parte, inspectorii de la Protecția Consumatorului, care au fost sesizați cu privire la incident de același năsăudean, au luat la puricat toate magazinele LIDL din județ:

„E magazin Lidl (n.r. în filmare), asta e clar. Noi suntem la un alt magazin Lidl acum și încercăm să vedem care coincide cu ce apare în filmare. O să continuăm controalele, dacă ei (n.r. reprezentanții LIDL) nu vin cu o clarificare. Vom verifica toate LIDL-urile din județ. O să extindem practic controalele”, a declarat șeful OJPC Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.