21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Reprezentanții LIDL: „Incidentul nu s-a petrecut în magazinul din Năsăud”

Potrivit reprezentanților LIDL, filmarea cu un șoarece care se plimbă printre produsele de patiserie, nu a fost făcută la magazinul din Năsăud. Inspectorii OJPC vor verifica toate magazinele LIDL din județ.

În urma materialului publicat ieri de Bistrițeanul.ro, care conține un filmuleț cu un șoarece care se plimbă printre produsele de patiserie dintr-un magazin LIDL, reprezentanții lanțului de magazine vin cu un punct de vedere. Aceștia susțin că filmarea nu a fost făcută la supermarketul din Năsăud, cum susține năsăudeanul care a pus la dispoziție videoclipul.

„În urma verificărilor efectuate, a rezultat că incidentul nu s-a petrecut în magazinul subscrisei din Năsăud, strada Gării, nr. 2.

Conform celor constatate și de către inspectori la controlul din data de 01.11.2022, la punctul de lucru Lidl Năsăud, strada Gării, nr. 2, în zona de patiserie Bake-off sunt alte vitrine decât cele apărute în videoclipul apărut în presă.

Totodată precizăm că Lidl efectuează cu o frecvență lunară deratizarea magazinelor, ultima deratizate la punctul de lucru fiind efectuată la data de 10.10.2022. Următoarea deratizare urmează a fi efectuată la data de 11.11.2022”, transmite  Lidl Discount SRL.

Pe de altă parte, inspectorii de la Protecția Consumatorului, care au fost sesizați cu privire la incident de același năsăudean, au luat la puricat toate magazinele LIDL din județ:

„E magazin Lidl (n.r. în filmare), asta e clar. Noi suntem la un alt magazin Lidl acum și încercăm să vedem care coincide cu ce apare în filmare. O să continuăm controalele, dacă ei (n.r. reprezentanții LIDL) nu vin cu o clarificare. Vom verifica toate LIDL-urile din județ. O să extindem practic controalele”, a declarat șeful OJPC Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: