15.5 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Bistrița: DE UNDE poți lua autobuzul pe străzile aflate în șantier

Odată cu închiderea străzii Andrei Mureșanu, rutele de transport în comun au trebuit reconfigurate. DE UNDE veți lua autobuzul și pe unde anume va circula acesta:

Strada Andrei Mureșanu a fost închisă pentru reabilitare. Lucrările vor dura două luni de zile, conform informațiilor municipalității.

Astfel, rutele autobuzelor destinate transportului în comun au trebuit reconfigurate.

Dragi călători, întrucât municipalitatea anunță închiderea circulației pe str. Andrei Mureșanu (pe zona cuprinsă între intersecția cu str. Ioan Slavici până la intersecția cu str. Năsăudului) ne vedem nevoiți să reconfigurăm o parte din traseele din transportul public local.

Astfel, următoarele linii au traseul deviat pe perioada lucrărilor:

 • Linia 1
  • TUR: Str. Libertății – Bld. Independenței – str. Gării – str. Arțarilor – str. Ion Slavici – str. Crinilor – str. 1 Decembrie – str. Avram Iancu – str. Tudor Vladimirescu – str. Ștefan cel Mare;
  • RETUR: Str. Ștefan cel Mare – bld.G-ral G. Bălan – str. 1 Decembrie – str. Crinilor – str. Ioan Slavici – str. Arțarilor – str. Gării – bld. Independenței – str. Libertății.
 • Liniile 5 si 11
  • TUR: Str. C R Vivu – str. Ștefan cel Mare – bld. Gral G Bălan – str. 1 Decembrie – str. Crinilor – str. Ioan Slavici – traseul normal al fiecărei linii.
  • RETUR: Traseul normal al fiecărei linii – str. Ioan Slavici – str. Crinilor – str. 1 Decembrie – bld. G-ral G. Bălan – str. Ștefan cel Mare – str. C.R.Vivu.
 • Liniile 7, 9 si 14
  • TUR: Str. Rodnei – str. Gării – str. Arțarilor- str. Ioan Slavici – str. Crinilor – str. 1 Decembrie – traseul normal al fiecărei linii.
  • RETUR: Trasul normal al fiecărei linii – str. 1 Decembrie – str. Crinilor – str. Ioan Slavici – str. Arțarilor – str. Gării – str. Rodnei.
 • Linia 13
  • TUR: Str. Al Odobescu – str. Gării – bld. Republicii – str. Crinilor – str. Ioan Slavici- traseul normal al liniei.
  • RETUR: Traseul normal al liniei – str. Ioan Slavici – str. Crinilor – bld. Republicii – str. Gării – str. Al. Odobescu.

În perioada lucrărilor nu vom putea utiliza stațiile de pe str. Andrei Mureșanu (9, 15, Provizorie 1 și Provizorie 2) și de pe str. Năsăudului (10 și 14).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim că utilizați transportul public”, a anunțat firma de transport TRANXMIXT.

ARTICOLE SIMILARE

10 COMENTARII

 1. Bună ziua sunt mamă a 3 copii care frecventează orele la SC. Gen nr 4 și e foarte rău când lucrurile se fac fără cap. Nu mi se pare normal ca nouă patințiilor să nu ni se ceară părerea. Un copil de clasă a lll-a, a lV-a cu un ghiozdan de 5-6 să trebuiască să meargă până pe 1 Decembrie. E o situație foarte aberantă și inadmisibilă. Ne-am trezit azi că copiii nu știu unde este stația dacă ne anunțați așa târziu. De ce nu s-a putut face traseul liniei 1 și 13 pe strada Floiilor. Va bateți joc de copiii noștri. Ar trebui să se mobilizeze și poliția locală să atenționeze locuitori din zonă să nu mai parcheze pe str Florilor pe sensul către calea ferată.

  • Doamna draga, se presupune ca dumneavoastra aveti domiciliul in zona scolii generale numarul 4, sau flotant in acea zona. Copiii pot merge pe jos la scoala. Sau, ar trebui Inspectoratul Scolar sa faca niste verificari la ce ati declarat in momentul in care v-ati inscris copiii la scoala….

   • E adevărat când am înscris copiii la școală în urmă cu 5 ani aveam domiciliu în zona SC gen nr 4 dar intre timp m-am mutat și acum copii vin cu autobuzul

 2. Se puteau găsi și soluții pentru cei care folosesc frecvent transportul în comun (fără sa deviem de la subiect în trecere). Am văzut ca pe Colibitei-Sucevei se circula iar pe Crinilor nu este stație.
  Trebuie doar sa vrem, sa ieșim din zona de confort și sa cautam solutii

 3. La linia 13 putea să se facă traseul de la stația de pe năsăudului să se ia în dreapta pe Emil Gârleanu pe urmă stânga pe Suceava și după pe lângă linie pe colibiței și să se facă o stație pe colibiței în dreptul școlii generală 4 și pe urmă a continuat traseul normal în paralel cu Andrei Mureșanu

 4. Cum îi Turcu SI ….transportul local ,,,,,,cel mai bine gândit ….ura ei la stampila urmatoare turculeț,,,,,,ioc găndire 😏😁🤗

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.