16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Bikerii care se distrează la pumptrackul din Poligon vor avea noi facilități. CE cumpără primăria:

Zona din Poligon destinată pasionaților pe două roți va avea noi facilități. Primăria Bistrița alocă peste 300.000 lei pentru bănci, mese, fan box și altele.

Pumptrack-ul – pista pentru pasionații pe două roți – a fost mutat din zona Hotelui Metropolis în Poligon, pe strada Grănicerilor. Municipalitatea anunța încă de anul trecut că zona va avea mai multe elemente, tocmai pentru a încuraja tinerii să facă mișcare.

Vom mai cumpăra câteva piese și vom muta pumptrack-ul la capătul străzii Grănicerilor. Acolo vom face o zonă și mai generoasă pentru cicliști!”, a explicat Ioan Turc, aici:

VIDEO: Pumptrack-ul din parc va fi mutat. În locul său, patinoar sintetic!

La finalul lunii aprilie, municipalitatea a urcat pe site-ul de licitații publice solicitarea de ofertă pentru noile elemente.

Astfel, Primăria Bistrița este dispusă să aloce 311.000 lei pentru:

  • un element tip complex/fan box
  • un element tip acoperiș/roof top
  • un element tip bancă cu masă/lunch box
  • un element tip scară/ollie box
  • un element tip bară/rail
  • un element tip bancă/bench

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11 mai 2023.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.