9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

BISTRIȚA: Conferiță pe tema Neuroștiințelor clinice. Invitați, reputați profesori și cercetători din șase țări europene

Punem Bistrița pe harta internațională a medicinei!”, promite managerul Gabriel Lazany. Delegații din România, Ungaria, Polonia, Serbia, Bulgaria, Slovenia și Republica Moldova vor prezenta la Bistrița cele mai recente perspective de cercetare și tratament pentru pacienții cu boli cerebrovasculare.

Bistrița va găzdui în perioada 31 martie – 1 aprilie 2023, Conferința EFNR-WFNR din Estul Europei, în parteneriat cu Conferința Bistrițeană pentru Neuroștiințe Clinice.

Evenimentul se desfășoară sub egida Federației Mondiale a Societăților de Neuroreabilitare (WFNR) și Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR). Spitalul Județean de Urgență Bistrița este partener alături de Academia Română, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și instituții care activează în domeniul neurologiei și neuroreabilitării.

Evenimentul se va desfășura la Hotelul Metropolis din Bistrița. Vor participa cele mai reprezentative personalități ale neurologiei mondiale, profesori, medici și cercetători: 

  • Prof. Dr. Dafin Mureșanu – Președinte al Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR);
  • Prof. Dr. Volker Hoemberg – Președinte al Federației Mondiale de Neuroreabilitare (WFNR);
  • Prof. Dr. Wolfgang Grisold – Președinte al Federației Mondiale de Neurologie (WFN);
  • Dr. Dana Boering – Secretar General al Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR);
  • Prof. Dr. Natan Bornstein – Președinte al Societății Israeliene de Stroke (AVC), Director al Departamentului de Neurologie din cadrul celebrului Centru medical Shaare-Zedek din Ierusalim, Israel;
  • Prof. Dr. László Csiba – Departmentul de Neurologie al Universității din Debrecen, Ungaria.
Conferinta Neurostiinte Bistrita @ Prof. Dr. Laszlo Csiba
Conferinta Neurostiinte Spital Județean Urgență Bistrita @ Prof. Dr. Natan Bornstein
Conferinta Neurostiinte Spital Judetean Urgentă Bistrita @ Dr. Dana Boering
Conferinta Neurostiinte Spitalul Judetean Urgentă Bistrita @ Prof. Dr. Wolfgang Grisold
Conferinta Neurostiinte Spitalul Judetean Urgentă Bistrita @ Prof. Dr. Volker Hoemberg
Conferinta Neurostiinte Spitalul Judetean Urgentă Bistrita @ Prof.Dr.Dafin Muresanu

Vor fi prezente delegații din România, Ungaria, Polonia, Serbia, Bulgaria, Slovenia și Republica Moldova. Distinșii profesori vor prezenta în cadrul evenimentului cele mai recente perspective de cercetare și tratament pentru pacienții cu boli cerebrovasculare.

Programul preliminar al conferinței este disponibil AICI

Alte detalii despre acest eveniment a oferit managerul Gabriel Lazany și în emisiunea Medicină pe limba ta, la Bistrițeanul Live. Emisiunea poate fi urmărită mai jos:

Emisiunea „Medicina pe limba ta” este un proiect de educație pentru sănătate inițiat de Bistriteanul.ro și susținut de Policlinica MED TOTAL – Str. 1 Decembrie, Nr 30.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.