12.3 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

BISTRIȚA: Care a fost filmul difuzat la Cinema Dacia cu încasări de peste 25.000 de lei

Peste 16.300 de bistrițeni au trecut pragul cinematografului Dacia, în 2022. „În topul filmelor cu cele mai mari încasări se află două filme românești, spre bucuria noastră. Le suntem recunoscători celor care ne-au fost aproape”, a mărturisit directoarea cinematografului, Ramona Creța-Bugnar.

La mulți ani și un an nou plin de bucurii să aveți ! Mulțumim pentru că ne-ați fost alături și ne-ați susținut activitatea în anul 2022. Vă suntem recunoscători pentru TOT.

Vă așteptăm cu drag și în 2023 cu multe proiecte, activități, spectacole și momente de bucurie. Vă dorim mult spor în toate și un an prosper cu sănătate și realizări!”, a transmis Ramona Creța-Bugnar, directoarea Centrului Cultural Dacia. 

16.324 de persoane au trecut pragul cinematografului Dacia în anul 2022, comparativ cu cele 6.165 din 2021. 

Sala Valeria Peter Predescu a găzduit peste 60 de spectacole, piese de teatru și conferințe, înregistrând un public numeros și fidel. 

„În topul filmelor cu cele mai mari încasări se află două filme românești, spre bucuria noastră”, a explicat Ramona Creța-Bugnar.

Cele mai multe încasări la Cinema Dacia, în 2022, le-a înregistrat filmul Mirciulică, produs de compania lui Mircea Popa (25.349 lei), Avatar (12.125 lei) și producția Capra cu trei iezi (8222).

Cinematograful Dacia a înregistrat în 2021 încasări de 67.610. Anul trecut instituția a „bifat” încasări de 193.916 lei. 

Iată care sunt cele mai așteptate filme ale anului 2023 care vor putea fi vizionate la Cinema Dacia:

  • JOHN WICK – Capitolul 4 (data lansării 24 martie)
  • Mica Sirenă (data lansării 26 mai)
  • Indiana Jonas și cadranul destinului (data lansării 30 iunie)
  • Misiune imposibilă 7 (data lansării 14 iulie)
  • Barbie (data lansării 21 iulie)
  • Dune: Partea a doua (data lansării – 3 noiembrie)

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.