22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Bistrița, în scenariul verde! „Sper să fiți în continuare precauți”

Bistrița a intrat în scenariul verde! Incidența în municipiul Bistrița a scăzut sub pragul de 1,5 cazuri /1000 locuitori, a anunțat în această după-amiază Prefectura Bistrița-Năsăud.

Conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 116/04.05.2021, începând de mâine, 05 mai 2021, activitățile în interiorul cafenelelor, restaurantelor și cinematografelor pot fi reluate la o capacitate de 50%, conform legii.
Datele epidemiologice arată o scădere îmbucurătoare a numărului de cazuri de CoVid-19. Ceea ce înseamnă că efortul nostru comun ne aduce mai aproape de mult-dorita normalitate și relaxare a restricțiilor.
Totuși, sper să fiți în continuare precauți și să alegeți vaccinarea ca luptă pentru sănătatea colectivă”, a transmis prefectul Stelian Dolha.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...