23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

În an pandemic, RCB Electro 97 a crescut spectaculos! Sume importante, investite în modernizare

RCB Electro ’97, producător și distribuitor al conductoarelor și a cablurilor electrice izolate cu PVC, a evoluat vizibil în anul 2020. Deși a fost un an incert, RCB a realizat creștere a cifrei de afaceri cu 21% mai mare fața de cea a anului 2019.

Creșterea a continuat și în privința rezultatului net al exercițiului financiar, fiind cu 72% mai mare decât în anul precedent. Compania a investit sume importante în extinderea și modernizarea business-ului.

Tendința de creștere s-a menținut și în privința vânzărilor. Acest obiectiv a fost atins datorită profesionalismului partenerilor de afaceri, comunicării și calității produselor.

În următorii 5 ani, RCB urmărește sustenabilitatea afacerii, automatizarea și digitalizarea integrată. În acest scop, compania a accesat un program de investiții, de unde a obținut 2,5 milioane euro.

Grație acestui program, RCB va investi în tehnologii inovative de extrudare și configurare a cablurilor electrice, noi tehnologii de verificare și control în calitate, precum și înnoirea parcului auto.

În momentul de față, compania RCB are un portofoliu de 128 de angajați. Aceștia beneficiază constant de programe de perfecționare. Asta pentru a fi în permanență conectați la noutățile din segmentul de tehnologii și softul integrat de gestiune.

De-a lungul timpului, RCB a consolidat parteneriate strategice atât din postura de furnizor, cât și de client. Toate produsele din portofoliul companiei corespund condițiilor de calitate și performanță OICPE. Respectă astfel standardele de siguranță în funcționare și normele impuse de Regulamentul 305 al UE.

Printre partenerii companiei, regăsim o serie de lideri de piață în domeniul materialelor de construcții, dar și din zona DIY, cum ar fi Dedeman, Arabesque, Romstal, Leroy Merlin, etc.

Totodată, aceștia colaborează excelent cu marii distribuitori specializați în vânzarea materialelor electrice. În portofoliu regăsim nume sonore precum ELBI, Volta Group, Arc Electronic, Consolight, etc.

După un an 2020 greu, dar reușit, RCB și-a consolidat afacerile atât din punct de vedere financiar cât  și tehnic, logistic și profesional. Astfel sunt pregătiți să își urmeze noile obiective stabilite pentru anul 2021.

Cei de la RCB își propun să fie totodată și vigilenți, având în vedere noile condiții impuse de criza globală. Atât în ceea ce privește pandemia, cât și în privința escaladării prețurilor la materia primă.

Societatea comercială RCB ELECTRO 97 SA este specializată în fabricarea și comercializarea conductoarelor și a cablurilor electrice izolate cu PVC, produse cu largă utilizare în industria electrotehnică.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...