22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Ingeniozitate sau inconștiență? CLAR ilegal!

Izolarea termică a blocurilor continuă în orașul nostru. Pe Calea Moldovei, schelele care susțin muncitorii ce izolează un bloc sunt susținute de… polistiren! Ingeniozitate? Inconștiență? ILEGAL!

Lucrări de izolare a blocurilor se fac în diferite părți ale orașului.

Un bistrițean a trecut pe lângă un bloc care are montate deja schelele pentru lucrări. Doar că i-a atras atenția ceva… nelalocul lui.

Trimit atașat o fotografie care prezintă schela amplasată pe baxuri de…polistiren. Nu știu ca polistirenul să fi fost testat și autorizat să susțină schela la un bloc de 4 etaje! Fotografia am făcut-o pe strada Calea Moldovei, nr.12, Bistrița”, ne-a transmis cititorul îngrijorat.

Bistrițeanul.ro a luat legătura cu lucrători în domeniul construcțiilor pentru a vedea CUM stau lucrurile.

E o metodă… neortodoxă. Se mai practică. NU e vorba că nu ține. Că sunt puse chiar bine, după cum se vede în poză. Și oricum schelele sunt ancorate în pereți. Deci nu cad. Nu e frumos optic și CLAR nu e legal”, ne-au transmis aceștia.

Reabilitarea termică a acestui bloc a fost votată la începutul lunii noiembrie 2018.

La finalul anului 2019 însă, consilierii locali au fost „forțați” să suplimenteze suma alocată pentru reabilitarea acestui bloc și a încă patru, deoarece NIMENI nu se prezenta la licitații.

Reabilitarea termică a patru blocuri, în impas!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Doar sunt firme private….de unde sa mai aiba si pe cineva cu cunostinte de constructii…. Maine poimaine umfla niste baloane si pun schela!!! Pe Dorel doara nu credeati ca doar la primarie il gasiti……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...