14.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Ingeniozitate sau inconștiență? CLAR ilegal!

Izolarea termică a blocurilor continuă în orașul nostru. Pe Calea Moldovei, schelele care susțin muncitorii ce izolează un bloc sunt susținute de… polistiren! Ingeniozitate? Inconștiență? ILEGAL!

Lucrări de izolare a blocurilor se fac în diferite părți ale orașului.

Un bistrițean a trecut pe lângă un bloc care are montate deja schelele pentru lucrări. Doar că i-a atras atenția ceva… nelalocul lui.

Trimit atașat o fotografie care prezintă schela amplasată pe baxuri de…polistiren. Nu știu ca polistirenul să fi fost testat și autorizat să susțină schela la un bloc de 4 etaje! Fotografia am făcut-o pe strada Calea Moldovei, nr.12, Bistrița”, ne-a transmis cititorul îngrijorat.

Bistrițeanul.ro a luat legătura cu lucrători în domeniul construcțiilor pentru a vedea CUM stau lucrurile.

E o metodă… neortodoxă. Se mai practică. NU e vorba că nu ține. Că sunt puse chiar bine, după cum se vede în poză. Și oricum schelele sunt ancorate în pereți. Deci nu cad. Nu e frumos optic și CLAR nu e legal”, ne-au transmis aceștia.

Reabilitarea termică a acestui bloc a fost votată la începutul lunii noiembrie 2018.

La finalul anului 2019 însă, consilierii locali au fost „forțați” să suplimenteze suma alocată pentru reabilitarea acestui bloc și a încă patru, deoarece NIMENI nu se prezenta la licitații.

Reabilitarea termică a patru blocuri, în impas!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Doar sunt firme private….de unde sa mai aiba si pe cineva cu cunostinte de constructii…. Maine poimaine umfla niste baloane si pun schela!!! Pe Dorel doara nu credeati ca doar la primarie il gasiti……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!