14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

BISTRIȚA: Miercuri, 10 APRILIE, se colectează pubela sau sacul verde, pentru deșeurile reciclabile din sticlă

Miercuri, 10 APRILIE, se colectează pubela sau sacul verde, pentru deșeurile reciclabile din sticlă, în Municipiul Bistrița și în localitățile componente, ne reamintește ADI Deșeuri BN.

 

Contribuie și tu la eforturile noastre de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat! Colectează separat corect deșeurile reciclabile și scoate-le în fața porții conform programului de colectare.

 

Vă rugăm să scoateți din timp pubela sau sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă în fața porții, fie cu o seară înainte, fie dimineața devreme.

Este posibil ca pe anumite trasee, mașina de colectare să ajungă după-masă sau seara.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în pubela sau sacul verde, vă recomandăm să depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți. 

Operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți.

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele. RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare. 

NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru.

Miercuri 10 APRILIE 2024 se va colecta STRICT pubela sau sacul verde”, transmite ADI Deșeuri BN.

IMPORTANT: Cetățenii din Bistrița care nu au intrat în posesia pubelei verzi, pot ridica acest recipient de colectare de la sediul operatorului de salubritate Supercom – str. Drumul Cetății, nr. 11, vis-à-vis de Rombat.

Cetățenii care locuiesc în alte localități județ și nu au primit încă puvele verzi le pot ridica de la sediile primăriilor de care aparțin.

 

Programul de colectare pentru fiecare localitate din județ este disponibil pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?