15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Bistrița-Năsăud, în topul județelor cu cei mai mulți morți în accidente de muncă

Bistrița-Năsăud se află în topul cu cele mai multe persoane decedate în urma unor accidente de muncă, în primele 6 luni ale acestui an. Mai mulți morți decât în județul nostru s-au mai înregistrat doar în București.

Potrivit știripesurse.ro, cele mai multe persoane care și-au pierdut viața în urma unor accidente la locul de muncă sunt din București. Următoarele pe lista cu cei mai mulți morți sunt județele Bistrița-Năsăud, Maramureș, Vrancea și Suceava, cu câte 4 persoane accidentate mortal în primele 6 luni ale acestui an.

Cele mai multe accidente de muncă mortale au avut loc în silvicultură și exploatare forestieră (12 persoane care muncesc în acest domeniu au decedat), construcții de clădiri (11 accidentați mortal) și activități de peisagistică și servicii pentru clădiri (4 accidentați mortal).

Cele mai multe persoane accidentate la locul de muncă sunt din București – 378, dar și din Brașov – 117, Timiș – 85 sau Prahova – 75.

Când vine vorba despre vârstă, se pare că cei mai expuși sunt cei cu vârsta cuprinsă între 50 și 60 de ani și cei cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: