29.5 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

Bistrițean de 19 ani, reținut după ce a furat 18 biciclete

Un tânăr din Bistrița riscă să ajungă după gratii. Asta după ce ar fi furat 18 biciclete în decursul a cinci luni de zile.

În decursul a cinci luni de zile, 18 biciclete au fost furate de pe raza municipiului. Polițiștii bistrițeni au reușit să găsească suspectul.

E vorba de un tânăr de 19 ani din Bistrița, bănuit că ar fi produs prejudiciul de aproape 25.000 de lei. Totuși, mai puțin de o treime din valoarea totală a fost recuperată.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Azi va ajunge în fața instanței care va dispune o măsură preventivă.

La data de 8 decembrie a.c., polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un tânăr de 19 ani. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de furt și furt calificat.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că:

  • în perioada iunie-noiembrie 2021
  • de pe raza municipiului Bistrița au fost sustrase 18 biciclete
  • cu o valoare totală de aproximativ 25.000 de lei.

A fost identificat și depistat un tânăr de 19 ani din Bistrița, bănuit de comiterea faptelor, reușindu-se totodată recuperarea parțială a prejudiciului, în valoare de 7.700 de lei.

Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de punere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale și recuperării prejudiciului în totalitate”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.