21.4 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Elevii Liceului de muzică „Tudor Jarda” au ocazia să devină director pentru o zi!

„Dragi elevi, v-ați întrebat vreodată ce ați schimba la școala voastră? Ce ai îmbunătăți dacă ai fi Director pentru o zi?” Cam așa sună provocarea pe care au primit-o elevii Liceului de Muzică „Tudor Jarda”.

La Liceul de muzică Tudor Jarda, luna decembrie a venit cu o mulțime de provocări distractive. Una dintre ele presupune tocmai șansa de a fi pentru o zi director al școlii.

Cei care se încumetă să-și asume o asemenea sarcină au de trimis o Scrisoare de intenție în perioada 8-17 decembrie 2021. Pe baza acestor scrisori se vor selecta 3 câștigători, din fiecare ciclu școlar. Aceștia vor petrece o zi, alături de directorul școlii în primele zile din ianuarie 2022.

O altă provocare distractivă, pentru elevii de la Liceul „Tudor Jarda”: decorați ușile!

Dăm startul la distracție! Adună-ți gașca și intră într-o competiție originală și creativă. Provocăm toți elevii claselor V-XII să-și dea frâu liber imaginației”, au anunțat inițiatorii. 

Elevii trebuie să găsească soluții pentru a-și decora ușa clasei în cel mai original mod, abordând o tematică a sărbătorilor de iarnă.

Concursul se va desfășura în perioada 7-17 decembrie. Câștigătorii se vor anunța în 20 decembrie și vor avea parte de premii surpriză!

Nu se rezumă totul la distracție însă, la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”. Zilele trecute, elevii clasei a XII-a B s-au implicat în campania „Fapte bune în ghetuțe”. Campania a avut drept scop pregătirea unor pachețele cu dulciuri pentru beneficiarii Asociației Impact Bistrița.

Împreună cu profesoara Alina Tomi, elevii au reușit să pregătească 15 pachete cu dulciuri pe care le-au dus, cu drag, la sediul asociației. „Le-am predat uneia dintre coordonatoarele Asociației Impact, care se va asigura că ele ajung, prin voluntari, la cei care au nevoie de ele. Fiți mai buni în Decembrie!”, a transmis Sonia Fetti, elevă în clasa a XII B la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”. 

Foto @ Liceul de Muzică „Tudor Jarda” Bistrita

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Directori de școală, bani pe blid
  Spuneți-ne, care-i taxa la partid?
  Politruci – inspectori contingenți,
  Lipitori de-afișe, curieri cu genți,
  Domnule ministru – dascăli triști,
  Președinte controlat de securiști,
  Când învățământul e la faliment,
  Cum să vă trimit un compliment?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...