12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Elevii Liceului de muzică „Tudor Jarda” au ocazia să devină director pentru o zi!

„Dragi elevi, v-ați întrebat vreodată ce ați schimba la școala voastră? Ce ai îmbunătăți dacă ai fi Director pentru o zi?” Cam așa sună provocarea pe care au primit-o elevii Liceului de Muzică „Tudor Jarda”.

La Liceul de muzică Tudor Jarda, luna decembrie a venit cu o mulțime de provocări distractive. Una dintre ele presupune tocmai șansa de a fi pentru o zi director al școlii.

Cei care se încumetă să-și asume o asemenea sarcină au de trimis o Scrisoare de intenție în perioada 8-17 decembrie 2021. Pe baza acestor scrisori se vor selecta 3 câștigători, din fiecare ciclu școlar. Aceștia vor petrece o zi, alături de directorul școlii în primele zile din ianuarie 2022.

O altă provocare distractivă, pentru elevii de la Liceul „Tudor Jarda”: decorați ușile!

Dăm startul la distracție! Adună-ți gașca și intră într-o competiție originală și creativă. Provocăm toți elevii claselor V-XII să-și dea frâu liber imaginației”, au anunțat inițiatorii. 

Elevii trebuie să găsească soluții pentru a-și decora ușa clasei în cel mai original mod, abordând o tematică a sărbătorilor de iarnă.

Concursul se va desfășura în perioada 7-17 decembrie. Câștigătorii se vor anunța în 20 decembrie și vor avea parte de premii surpriză!

Nu se rezumă totul la distracție însă, la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”. Zilele trecute, elevii clasei a XII-a B s-au implicat în campania „Fapte bune în ghetuțe”. Campania a avut drept scop pregătirea unor pachețele cu dulciuri pentru beneficiarii Asociației Impact Bistrița.

Împreună cu profesoara Alina Tomi, elevii au reușit să pregătească 15 pachete cu dulciuri pe care le-au dus, cu drag, la sediul asociației. „Le-am predat uneia dintre coordonatoarele Asociației Impact, care se va asigura că ele ajung, prin voluntari, la cei care au nevoie de ele. Fiți mai buni în Decembrie!”, a transmis Sonia Fetti, elevă în clasa a XII B la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”. 

Foto @ Liceul de Muzică „Tudor Jarda” Bistrita

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Directori de școală, bani pe blid
  Spuneți-ne, care-i taxa la partid?
  Politruci – inspectori contingenți,
  Lipitori de-afișe, curieri cu genți,
  Domnule ministru – dascăli triști,
  Președinte controlat de securiști,
  Când învățământul e la faliment,
  Cum să vă trimit un compliment?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: