-11.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Bistrițenii au mai mult timp la dispoziție să aplice pentru finanțări nerambursabile!

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud anunță că s-a prelungit termenul de depunere a proiectelor pentru care se solicită finanțare nerambursabilă. Bistrițenii au noroc cu o zi declarată liberă de către stat.

Și mai mult timp pentru depunerea proiectelor pentru care se solicită finanțare nerambursabilă! Anunțul a fost făcut recent de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

S-a modificat termenul limită de depunere a proiectelor pentru care se solicită finanțare nerambursabilă de la bugetul județului Bistrița-Năsăud pentru activități nonprofit de interes județean pe anul 2018. Schimbarea vine după ce 30 aprilie 2018 a fost declarată zi liberă. Astfel, termenul limită este 2 mai 2018, până la ora 16.

Selecția și evaluarea proeictelor se va face în perioada 3.05.2018 – 9.05.2018, urmând ca lista finală să fie aprobată printr-o hotărâre a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...