15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

PARVA: O tentativă de urmărire ca-n filme, finalizată într-o poartă

La doar 19 ani, a crezut că poate să sfideze legea. Un tânăr din Parva nu a oprit la semnalele polițiștilor, crezând că îi poate fenta, ca în filme. „Distracția” s-a finalizat la câteva secunde, într-o poartă. Ce capete de acuzare i se aduc:

Un tânăr din Parva s-a crezut ieri mai presus de lege. Polițiștii l-au semnalizat în trafic, să oprească, pentru un control de rutină.

Tânărul nu s-a supus, ci a pornit în trombă, cu poliția pe urmele lui.

Totul s-a finalizat rapid, însă!

Persoana care conducea autoturismul nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, continuându-și deplasarea. Astfel, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ un km. Persoana în cauză a pierdut controlul, intrând în coliziune cu un alt autoturism parcat și cu poarta de acces a unui imobil”, explică polițiștii.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, de 19 ani, din Parva, care are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, se arată în comunicatul IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: