13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Bistrițenii nu se grăbesc să își construiască locuințe: Bistrița-Năsăud, la coada clasamentului

Românii au construit în 2017 15.712 locuințe, conform datelor furnizate de Institutul Național de Statistică. Bistrița-Năsăud se află departe de topul clasamentului, în fruntea căruia se află Ilfov și Cluj – cu peste 5000 de locuințe construite anul trecut.

Bistrițenii nu se grăbesc să își construiască locuințe. Cifrele furnizate de Institutul Național de Statistică poziționează județul Bistrița-Năsăud la mare distanță de județele în care se construiesc mii de case.

Topul este condus detașat de Ilfov și Cluj, cu 5.548, respectiv 5.844 de case construite în 2017. Bistrița-Năsăud se încadrează în categoria județelor în care au apărut în 2017 între 500 și 1000 de case noi, mai exact 704 locuințe. Tot între aceste cifre se încadrează și Arad, Vrancea, Maramureș, Neamț sau Bacău.

În municipiul București s-au construit în 2017 3.685 de case.

Foto: arhady.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.