12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

FOTO – Tablou de groază în baraca lui Moclogea: Era mort de cel puțin o săptămână

Cunoscut ca un om al străzii deosebit de violent, Dan Ziegler „Moclogea” a fost găsit ieri mort în locuința sa improvizată din fostul punct termic de pe strada Bistricioarei. Criminaliștii au găsit-o moartă și pe soția lui, Voichița.

Criminaliștii și autoritățile prezente ieri în locuința improvizată a lui Moclogea au descoperit acolo un tablou de groază. Dan Ziegler „Moclogea”, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit mort, alături de soția lui, Voichița.

Legiștii au constatat faptul că Moclogea era mort de cel puțin o săptămână, din cauza unui infarct, iar soția lui a murit alaltăieri, cu o zi înainte să fie găsiți. Alarma a fost dată de cunoscuții care i-au căutat să le ducă mâncare, însă nu s-au putut apropia prea tare din cauza mirosului insuportabil. La fața locului, polițiștii l-au găsit pe Moclogea întins pe jos, cu zece câini peste el. Soția lui, în vârstă de 54 de ani, a fost găsită sub pat. Aceasta era paralizată de mai mulți ani și, cel mai probabil, a murit din cauză că nu s-a putut mișca pentru a ieși de acolo.

„Poliția a fost sesizată în legătură cu faptul că pe raza municipiului Bistrița, într-o locuință improvizată, au fost găsite două persoane decedate. La fața locului, polițiștii au stabilit că cele două persoane au vârstele de 55, respectiv 54 de ani. În prezent, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul celor doi”, a explicat ieri pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

Moclogea era cunoscut ca un om al străzii foarte violent, petrecându-și mulți ani din viață în închisoare. Era renumit și pentru bătăile groaznice pe care i le aplica soției sale pe care, însă, a continuat să o îngrijească după ce a rămas în scaun cu rotile.

Cei zece câini găsiți în baracă, cinci adulți și cinci pui, au fost anesteziați de personalul din cadrul Serviciului Ecarisaj pentru ca polițiștii să se poată apropia – aceștia fiind foarte agresivi. Până la urmă, au fost duși la adăpost.

Zona a rămas un focar de infecție, iar cei care locuiesc în zonă – chiar în mijlocul orașului – se plâng de acest lucru, astfel că se impune o deratizare în cel mai scurt timp.

Cheltuielile de înmormântare a soților Ziegler vor fi suportate de Primăria Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....