16.1 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Bistrițenii, pe mâini bune! Echipaj SAJ BN, loc fruntaș la Concursul Național al Echipajelor de Ambulanță

Bistrițenii pot fi liniștiți câînd vine vorba de ăngrijirea medicală a lor, sau a celor dragi. Salvatorii bistrițeni sunt printre cei mai buni din țară. Iar asta o spune locul I obținut de un echipaj bistrițean la proba ALS a Concursului Național. Și locul IV pe țară, la general.

Bistrițenii se pot mândri cu salvatorii lor! Și pot sta liniștiți că atunci când sună la 112 și acasă le sosește un echipaj, ei, sau cei dragi lor, sunt pe cele mai bune mâini.

Iar acest lucru e demonstrat de rezultatele extraordinare obținute de un echipaj bistrițean la cea de-a 9-a ediție a Concursului Național al Echipajelor de Ambulanță.

Asistentul medical Moldovan Bogdan, ambulanțierul Nagy Pall și voluntarul Pavelea Claudiu au reprezentat județul nostru la acest concurs. Și au reușit să surclaseze echipaje din orașe și județe mult mai mari, chiar și centre universitare.

”Echipajul SAJ BN a participat la a 9-a editie a Concursului National al Echipajelor de Ambulanță, care în acest an s-a ținut în județul Arad, în Stațiunea Moneasa. A obținut locul I pe țară la proba ALS (advance life suport) si locul IV pe țară, la general. E cea mai bună performanță de până acum a județului nostru. Suntem mândri de băieții noștri!” au transmis reprezentanții SAJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!