Bistrițenii, revoltați: Poliția locală, în Viisoara și Subcetate, doar de formă?? E mai rău ca înainte!

3
4319

Puncte de lucru ale polițiștilor locali au fost făcute în Viișoara și Subcetate. Cartierele ar trebui să fie mai liniștite, mai sigure. ”Sunt doar de formă puși?? E mai rău ca înainte!” se plâng bistrițenii care locuiesc în cele două zone.

Primarul Ioan Turc a promis că realizează puncte de lucru ale poliției locale în cartierele Bistriței.

În iulie 2021, primul astfel de post de poliție locală a fost ”deschis„ în cartierul Subcetate.

FOTO: Cartierul Subcetate, de astăzi, mai sigur!

Din luna aprilie 2022, și în Viișoara s-a deschis un post de poliție locală.

În sfârșit! Viișoara, mai sigură, cu polițiștii locali în zonă

În două schimburi, de la 08.00 la 16.00 și de la 16.00 la 24.00, câte doi polițiști locali vor patrula zilnic și vor asigura ordinea și liniștea publică” promitea Ioan Turc.

Socoteala de acasă nu pușcă cu cea din târg

Dacă la început cartierul Subcetate părea că se ”civilizează„, acum, bistrițenii se revoltă.

La început îi vedeai patrulând. Mai certau copiii care săreau pe aparatele din părculeț sau care făceasu gălăgie. Parcă, parcă ceva se îmbunătățea. Acum însă, NU mai ies de acolo de la ei. Zici că nici nu ar mai fi în zonă. Sunt numai așa de formă??? Muzică dată tare, gălăgie, certuri ca la ușa cortului și ei …”dorm„ liniștiți!” s-au plâns mai mulți locatari din Subcetate.

Și la Viișoara e la fel. Sau mai rău.

”NU putem să ne odihnim. Nici ziua, nici noaptea. Răsună toată zona de manele și muzică dată la maxim. Certuri, urlete și poliția locală nu face nimic. Parcul de promenadă e lăsat de izbeliște deși polițiștii sunt la doi pași de el. NIMENI nu intervine, nu face nimic. Ne temem să ne lăsăm copiii afară, deși ar trebui ca zona să fie mai sigură acum, nu??” s-au plâns și cei din Viișoara.

Mai mult, cei din Viișoara susțin că la ce ”fenomene au în blocuri, o polițistă și un tinerel de la poliția locală nici nu ar avea cum le face față”.

Atât cei din Subcetate cât și cei din Viișoara speră ca Ioan Turc să-și țină promisiunea și să-i mute în locuințele modulare pe cei rău platnici sau scandalagii.

Locuințele modulare din Viișoara, date în folosință anul acesta!

 

 

 

 

 

3 COMENTARII

  1. In celelalte loc componente dc nu vin ca mașini au destule sa facă verificări ca peste tot ii la fel dar trebuie luate măsuri și control in fiecare localitate comp măcar seara după ora 22 !

  2. Și ce ați vrea voi să se dea polițiștii locali pe tiribombă ca să fie și parcul din Viișoara folosit??? Să nu fie lăsat de izbeliște… Sau să ducă legați fedeleș copiii acolo cu forța.. Mulțumiți-i primarului cel crețulin.. și lui wannabi.. cred că ei au tăiat panglica… În campanie electorală parcă în 2020.. . Nu ai ce ii face.. O investiție proastă și neinspirată, e proastă și basta, așa rămâne!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.