-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

În sfârșit! Viișoara, mai sigură, cu polițiștii locali în zonă

Viișoara are, în sfârșit, un post de poliție locală. Astfel, una din cele două zone cel mai rău famate din județ devine mai sigură.

În luna iulie 2021, în cartierul Subcetate apărea un sediu de poliție locală. Cartierul a devenit încet, încet mai sigur, odată cu prezența polițiștilor locali în zonă.

FOTO: Cartierul Subcetate, de astăzi, mai sigur!

Administrația locală a promis că astfel de sedii ale poliției locale vor apărea și în Viișoara, Sărata și Sigmir. Pentru anul acesta au fost promise locațiile din Viișoara și Sărata. La Sigmir e nevoie de finalizarea unei clădiri pentru sediul poliției locale.

VIIȘOARA: Post de poliție locală și punct de preluare a cerșetorilor

În 1 aprilie 2022, poliția locală și-a făcut apariția în Viișoara. Un container – locuință modulară a fost trabnsformat în sediu.

Polițiștii locali vor fi în zonă zilnic, între orele 10.00 – 22.00.

Astfel, cartierul Viișoara – una dintre cele două cel mai rău famate zone din județ- devine mai sigură.

Șeful poliției: Bistrița-Năsăud e un județ sigur. Avem două zone mai… rău famate

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.