13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

În sfârșit! Viișoara, mai sigură, cu polițiștii locali în zonă

Viișoara are, în sfârșit, un post de poliție locală. Astfel, una din cele două zone cel mai rău famate din județ devine mai sigură.

În luna iulie 2021, în cartierul Subcetate apărea un sediu de poliție locală. Cartierul a devenit încet, încet mai sigur, odată cu prezența polițiștilor locali în zonă.

FOTO: Cartierul Subcetate, de astăzi, mai sigur!

Administrația locală a promis că astfel de sedii ale poliției locale vor apărea și în Viișoara, Sărata și Sigmir. Pentru anul acesta au fost promise locațiile din Viișoara și Sărata. La Sigmir e nevoie de finalizarea unei clădiri pentru sediul poliției locale.

VIIȘOARA: Post de poliție locală și punct de preluare a cerșetorilor

În 1 aprilie 2022, poliția locală și-a făcut apariția în Viișoara. Un container – locuință modulară a fost trabnsformat în sediu.

Polițiștii locali vor fi în zonă zilnic, între orele 10.00 – 22.00.

Astfel, cartierul Viișoara – una dintre cele două cel mai rău famate zone din județ- devine mai sigură.

Șeful poliției: Bistrița-Năsăud e un județ sigur. Avem două zone mai… rău famate

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...