5.6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Aquabis: Se sistează apa potabilă astăzi, în Lunca Ilvei. Mâine, nu va fi apă pe str Grănicerilor

Se sistează apa potabilă astăzi, 7 aprilie 2022, pe o stradă din Lunca Ilvei, anunță Aquabis. S-a  produs o avarie pe rețeaua de distribuție a apei. Mâine, nu va fi apă potabilă pe str Grănicerilor din Bistrița.

Mâine, 08 Aprilie 2022, de la ora 09:00 până la ora 15:00 se va sista TOTAL  furnizarea apei potabile în Bistrița, pe strada Grănicerilor și străzile adiacente.

În acest interval  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Astăzi, 7 aprilie 2022, de la ora 09:00 până la ora 15:00, se va sista  TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Lunca Ilvei, pe str. Izvoarelor.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: