12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

VIIȘOARA: Post de poliție locală și punct de preluare a cerșetorilor

Primăria Bistrița va deschide noi posturi de poliție locală în cartierele Bistriței. În Viișoara se va înființa inclusiv un centru de preluare a cerșetorilor.

Un post de poliție locală a fost deschis anul trecut în Subcetate. Municipalitatea anunța încă de pe atunci că se vor deschide și altele, în cartierele Bistriței.

Anul acesta vom deschide un post de poliție locală în Viișoara. Cât de curând. Și acolo vom deschide și un punct pentru preluarea, identificarea și realizarea anchetelor sociale pentru cerșetorii ridicați din oraș.

Am avut o mare problemă din acest punct de vedere. O locație potrivită pentru cerșetorii ridicați din oraș nu am avut, dar vom avea în curând, în Viișoara”, a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Ideea de a „duce și legitima cerșetorii în Viișoara” i-a pus pe jar pe localnicii din zonă anul trecut.

Ioan Turc despre cortul din Viișoara: O soluție temporară pentru cerșetori!

Tot în acest an, Primăria Bistrița intenționează să deschidă un post al Poliției Locale și în Sărata.

La Sigmir așteptăm să primim un spațiu de la un dezvoltator imobiliar. Va face un centru, un complex, cu grădiniță și creșă, și ne va oferi și un spațiu pentru un post al poliției locale. Că nu avem un spațiu, momentan”, a explicat Ioan Turc.

 

 

FOTO – Arhivă – post local Subcetate

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. cred ca nu aveti acceptul de la rnel pentru ca acea constructie este sub inalta tensiune si cred ca trebuie vreo 24 m distanta
    BALANE….PE EI BLANE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!