17.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

VIIȘOARA: Post de poliție locală și punct de preluare a cerșetorilor

Primăria Bistrița va deschide noi posturi de poliție locală în cartierele Bistriței. În Viișoara se va înființa inclusiv un centru de preluare a cerșetorilor.

Un post de poliție locală a fost deschis anul trecut în Subcetate. Municipalitatea anunța încă de pe atunci că se vor deschide și altele, în cartierele Bistriței.

Anul acesta vom deschide un post de poliție locală în Viișoara. Cât de curând. Și acolo vom deschide și un punct pentru preluarea, identificarea și realizarea anchetelor sociale pentru cerșetorii ridicați din oraș.

Am avut o mare problemă din acest punct de vedere. O locație potrivită pentru cerșetorii ridicați din oraș nu am avut, dar vom avea în curând, în Viișoara”, a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Ideea de a „duce și legitima cerșetorii în Viișoara” i-a pus pe jar pe localnicii din zonă anul trecut.

Ioan Turc despre cortul din Viișoara: O soluție temporară pentru cerșetori!

Tot în acest an, Primăria Bistrița intenționează să deschidă un post al Poliției Locale și în Sărata.

La Sigmir așteptăm să primim un spațiu de la un dezvoltator imobiliar. Va face un centru, un complex, cu grădiniță și creșă, și ne va oferi și un spațiu pentru un post al poliției locale. Că nu avem un spațiu, momentan”, a explicat Ioan Turc.

 

 

FOTO – Arhivă – post local Subcetate

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. cred ca nu aveti acceptul de la rnel pentru ca acea constructie este sub inalta tensiune si cred ca trebuie vreo 24 m distanta
    BALANE….PE EI BLANE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...