14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIIȘOARA: Post de poliție locală și punct de preluare a cerșetorilor

Primăria Bistrița va deschide noi posturi de poliție locală în cartierele Bistriței. În Viișoara se va înființa inclusiv un centru de preluare a cerșetorilor.

Un post de poliție locală a fost deschis anul trecut în Subcetate. Municipalitatea anunța încă de pe atunci că se vor deschide și altele, în cartierele Bistriței.

Anul acesta vom deschide un post de poliție locală în Viișoara. Cât de curând. Și acolo vom deschide și un punct pentru preluarea, identificarea și realizarea anchetelor sociale pentru cerșetorii ridicați din oraș.

Am avut o mare problemă din acest punct de vedere. O locație potrivită pentru cerșetorii ridicați din oraș nu am avut, dar vom avea în curând, în Viișoara”, a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Ideea de a „duce și legitima cerșetorii în Viișoara” i-a pus pe jar pe localnicii din zonă anul trecut.

Ioan Turc despre cortul din Viișoara: O soluție temporară pentru cerșetori!

Tot în acest an, Primăria Bistrița intenționează să deschidă un post al Poliției Locale și în Sărata.

La Sigmir așteptăm să primim un spațiu de la un dezvoltator imobiliar. Va face un centru, un complex, cu grădiniță și creșă, și ne va oferi și un spațiu pentru un post al poliției locale. Că nu avem un spațiu, momentan”, a explicat Ioan Turc.

 

 

FOTO – Arhivă – post local Subcetate

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. cred ca nu aveti acceptul de la rnel pentru ca acea constructie este sub inalta tensiune si cred ca trebuie vreo 24 m distanta
    BALANE….PE EI BLANE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...