25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Locuințele modulare din Viișoara, date în folosință anul acesta!

Ioan Turc a explicat că anul acesta vor fi date-n folosință locuințele modulare din Viișoara. „Le vom da celor care nu au unde locui sau nu pot trăi în comunitate”, a declarat primarul.

Primarul Ioan Turc a explicat într-o conferință de presă că, la nevoie, pentru refugiați se vor amplasa corturi în Parcul Industrial Sărata. Întrebat dacă nu s-ar putea folosi locuințele modulare din Viișoara, edilul a spus că acestea vor fi date… destinatarilor de drept.

Ba se pot folosi pentru refugiați. Dar apreciez că ele trebuie să-și primească destinația pe care am gândit-o. Adică de locuințe sociale. Nu vrem să le schimbăm destinația. Dar nici nu vrem să le mutăm, sau să-i ducem pe refugiații din Ucraina în locuri care, mă rog, nu corespund așteptărilor lor”, a declarat Ioan Turc.

Se mai așteaptă câteva locuințe, apoi se vor da în folosință anul acesta

Primarul a explicat că anul acesta se vor da în folosință aceste containere.

Le vom da anul acesta. Urmează să mai vină și alte module, pentru că am alocat bani pentru acest lucru. Containerele acestea vor fi racordate la curent, gaz, apă și canalizare. Și vor fi date oamenilor care NU au un loc unde să stea sau NU pot trăi în comunitate. Asta pentru că am foarte multe plângeri, în deosebi de la Viișoara, cu privire la oameni, la familii care deranjează foarte mult. 

Nici nu putem să-i punem pe drumuri, pentru că am crea o problemă de care tot noi va trebui să ne ocupăm. Dar nici nu pot trăi în comunitate. Și practic îi vom duce acolo”, a explicat Ioan Turc.

Amplasarea containerelor în Viișoara a speriat comunitatea de acolo la începutul 2020, când se zvonea că acolo vor fi puși carantinații.

FOTO/VIDEO – REVOLTĂ în Viișoara: Nu vor containere pentru carantină amplasate acolo!

Despre locuințele modulare, mai multe, aici:

Locuințele modulare de la Viișoara, ținute pentru „zile negre”. La ce se gândește primarul Ovidiu Crețu

Primăria Bistrița nu renunță la locuințele tip container din Viișoara

FOTO: Ce au găsit reprezentanții primăriei la locuințele sociale din Viișoara

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.