3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Locuințele modulare din Viișoara, date în folosință anul acesta!

Ioan Turc a explicat că anul acesta vor fi date-n folosință locuințele modulare din Viișoara. „Le vom da celor care nu au unde locui sau nu pot trăi în comunitate”, a declarat primarul.

Primarul Ioan Turc a explicat într-o conferință de presă că, la nevoie, pentru refugiați se vor amplasa corturi în Parcul Industrial Sărata. Întrebat dacă nu s-ar putea folosi locuințele modulare din Viișoara, edilul a spus că acestea vor fi date… destinatarilor de drept.

Ba se pot folosi pentru refugiați. Dar apreciez că ele trebuie să-și primească destinația pe care am gândit-o. Adică de locuințe sociale. Nu vrem să le schimbăm destinația. Dar nici nu vrem să le mutăm, sau să-i ducem pe refugiații din Ucraina în locuri care, mă rog, nu corespund așteptărilor lor”, a declarat Ioan Turc.

Se mai așteaptă câteva locuințe, apoi se vor da în folosință anul acesta

Primarul a explicat că anul acesta se vor da în folosință aceste containere.

Le vom da anul acesta. Urmează să mai vină și alte module, pentru că am alocat bani pentru acest lucru. Containerele acestea vor fi racordate la curent, gaz, apă și canalizare. Și vor fi date oamenilor care NU au un loc unde să stea sau NU pot trăi în comunitate. Asta pentru că am foarte multe plângeri, în deosebi de la Viișoara, cu privire la oameni, la familii care deranjează foarte mult. 

Nici nu putem să-i punem pe drumuri, pentru că am crea o problemă de care tot noi va trebui să ne ocupăm. Dar nici nu pot trăi în comunitate. Și practic îi vom duce acolo”, a explicat Ioan Turc.

Amplasarea containerelor în Viișoara a speriat comunitatea de acolo la începutul 2020, când se zvonea că acolo vor fi puși carantinații.

FOTO/VIDEO – REVOLTĂ în Viișoara: Nu vor containere pentru carantină amplasate acolo!

Despre locuințele modulare, mai multe, aici:

Locuințele modulare de la Viișoara, ținute pentru „zile negre”. La ce se gândește primarul Ovidiu Crețu

Primăria Bistrița nu renunță la locuințele tip container din Viișoara

FOTO: Ce au găsit reprezentanții primăriei la locuințele sociale din Viișoara

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: