26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Bistrițenii sunt invitați să participe sâmbătă la Procesiunea de Florii

Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, la Bistrița va avea loc a patra ediție a Procesiunii de Florii, în sâmbăta de Florii, 31.03.2018 începând cu orele 17.00, la biserica cu hramul „Sfinții Trei Ierarhi” de pe strada A. Odobescu.

Aici Înaltpreasfințitul Mitropolit Andrei va binecuvânta ramurile de salcie care vor fi oferite credincioșilor.

Procesiunea religioasă se va desfășura pe următorul traseu: str. A. Odobescu, Bulevardul Republicii, Piața Petru Rares, Piața Unirii – Protopopiatul Ortodox: la biserica de la „Corona” se va oficia, la orele 18.00, slujba Vecerniei.

Această manifestare duhovnicească ne aduce aminte de drumul pe care L-a parcurs Mântuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, înainte cu o săptămână de Pătimirile și Învierea Sa din morți. Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei va fi însoțit de preoți, diaconi, călugări și o mulțime mare de credincioși cu ramuri de salcie în mâini. Vă așteptăm cu mult drag la această manifestare religioasă…!”, a transmis preotul Emanuel Vidican.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!