-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Black Friday, cu reduceri de până la 65%, în magazinele Sense!

Black Friday, cea mai aşteptată perioadă de shopping din an, debutează în magazinele Sense din Bistrița şi din ţară, dar şi online pe www.fashionsense.ro, cu reduceri cuprinse între 20% şi 65%, la o selecţie generoasă de piese din colecţia toamnă-iarnă 2019.

Între 14 şi 19 noiembrie 2019, clienţii Sense beneficiază de oferte speciale şi discount-uri de neratat la articole vestimentare al căror design este semnat de Andreea Tincu, realizate exclusiv din materiale premium şi produse cu drag şi pasiune în România.

La Sense reducerile de Black Friday nu durează doar o zi, ci o săptămână întreagă, astfel încât lista de cumparaturi poate fi pusă la punct în tihnă şi fără presiunea timpului. Cu un singur amendament, însă: stocurile sunt limitate şi există posibilitatea ca, în funcție de numărul cererilor, anumite piese să se epuizeze rapid. Ce merită însă să cumperi de Black Friday la Sense, chiar dacă teoretic nu ai nevoie de ceva anume în garderobă? Îţi recomandăm câteva articole vestimentare în care poţi investi cu ochii închişi, dat fiind că le vei purta cu succes sezoane la rând şi integra în nenumărate styling-uri office, casual sau pentru ocazii speciale:

  • Puloverele extraordinar de confortabile și de o calitate superioară, realizate din fir cu lână și alpaca, disponibile într-o gamă variată de culori (acum cu -25% discount).

  • Bluzele şi cămășile office din bumbac sau vâscoză premium, în nuanțe neutre sau pastel, care pot fi purtate atât cu fuste clasice, cât și cu pantaloni slim/drepți sau cu fuste plisate (acum cu -30% reducere).

  • Rochiile elegante din catifea premium, excelente pentru petrecerile de final de an și pentru ocaziile festive (reducerile sunt cuprinse între -40% si -65%).

Campania de BLACK FRIDAY SENSE se derulează în perioada 14-19 noiembrie 2019, în magazinele din Bistriţa şi din ţară şi online, pe www.fashionsense.ro. Secţiunea specială de promoţii se regăseşte AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: