19.5 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Turc: Primul bloc social din Viisoara, gata! Pentru următoarele 4 pornim lucrările deodată

Blocul social din Viișoara este aproape gata. Municipalitatea intenționează amenajarea a încă patru astfel de imobile.

Încă din octombrie 2019 s-a vorbit despre realizarea a cinci noi blocuri sociale în Viișoara. Proiectul de pe masa consilierilor prevedea realizarea a 160 de apartamente cu una, două sau trei camere.

Municipalitatea vrea să construiască ÎNCĂ 5 blocuri sociale

La finele anului trecut au început lucrările la primul bloc din cele 5.

5 noi blocuri sociale vor „răsări” în Viișoara. Lucrările la unul dintre ele au început deja

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Ioan Turc a lăudat modul în care firma constructoare s-a mișcat. Blocul ar fi aproape gata. Mai mult, pentru următoarele patru blocuri, lucrările se vor demara concomitent.

Blocul social de la Viișoara este aproape finalizat. Felicit constructorul pentru modul în care a lucrat. S-a mișcat exemplar!

Urmează o procedură unitară pentru toate celelalte patru blocuri. Adică nu vom mai merge bloc cu bloc. Am discutat la Ministerul Dezvoltării, a fost acceptată solicitarea noastră, ca printr-o singură procedură să contractăm și toate celelalte patru blocuri!” a declarat Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. ne-am saturat de acest social!!!! unii lucreaza ca prosti toata viata, isi poarta copii la scoli, iar unii capata mereu si mereu de la primarie ceva!!!!!!!!!! da macar sa ii puneti la munca pe astia! nu ii tineti trantori acasa, copii lor sa fie obligatoriu dusi la gradinita, scoala etc. Altfel afara!!! ca deja enclavizati aceasta zona si se invata tot mai multi ca vor capata ceva pe spatele prostilor care muncesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ii vedem toata zia cum bat maidanul, cersesc, distrug, nu platesc nimic….si in continuare ii tineti in spate. Toleranta asta trebuie sa aiba o limita totusi! Oblugati-i la munca!!!!!!!!!!! ca are primaria ce sa le dea de lucru in schimbul blocului si ajutorului social. Nu ii vedem pe nicaieri!!!!

  2. Terminati odata cu pomenele din banii publici la toti put.ur.osii si soi.osii societatzii, carora sistematic le dati locuinte , fara sa-i folositi la munca . Nu zice nimeni sa nu avem grijja si de acesti ” ratati social „… ( ca numai aia-s asa ) , dar FACETI BLOCURI DE LOCUINTE ECLUSIV CU EI . CHEMATI-I LA MUNCA IN FOLOSUL SOCIETATII si imlicit si a lor si atunci sa le dati locuinte, cand acestea sunt GATA PE SI PRIN MUNCA LOR EXCLUSIVA .

  3. Eu locuiesc lângă blocurile sociale ale romilor din Viisoara de când au apărut ei locuiesc la casă numai probleme am cu ei și foarte multe gunoaie fac eu fac curat pe drum. Și fac și gălăgie muzică la boxe.numai eu știu cum trăiesc cu ei am fost și la primaria Bistrița dar au trimis politia locala dar degeaba. C
    and mergi la poliție zic că nu au ce să le facă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...