-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Turc: Primul bloc social din Viisoara, gata! Pentru următoarele 4 pornim lucrările deodată

Blocul social din Viișoara este aproape gata. Municipalitatea intenționează amenajarea a încă patru astfel de imobile.

Încă din octombrie 2019 s-a vorbit despre realizarea a cinci noi blocuri sociale în Viișoara. Proiectul de pe masa consilierilor prevedea realizarea a 160 de apartamente cu una, două sau trei camere.

Municipalitatea vrea să construiască ÎNCĂ 5 blocuri sociale

La finele anului trecut au început lucrările la primul bloc din cele 5.

5 noi blocuri sociale vor „răsări” în Viișoara. Lucrările la unul dintre ele au început deja

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Ioan Turc a lăudat modul în care firma constructoare s-a mișcat. Blocul ar fi aproape gata. Mai mult, pentru următoarele patru blocuri, lucrările se vor demara concomitent.

Blocul social de la Viișoara este aproape finalizat. Felicit constructorul pentru modul în care a lucrat. S-a mișcat exemplar!

Urmează o procedură unitară pentru toate celelalte patru blocuri. Adică nu vom mai merge bloc cu bloc. Am discutat la Ministerul Dezvoltării, a fost acceptată solicitarea noastră, ca printr-o singură procedură să contractăm și toate celelalte patru blocuri!” a declarat Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. ne-am saturat de acest social!!!! unii lucreaza ca prosti toata viata, isi poarta copii la scoli, iar unii capata mereu si mereu de la primarie ceva!!!!!!!!!! da macar sa ii puneti la munca pe astia! nu ii tineti trantori acasa, copii lor sa fie obligatoriu dusi la gradinita, scoala etc. Altfel afara!!! ca deja enclavizati aceasta zona si se invata tot mai multi ca vor capata ceva pe spatele prostilor care muncesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ii vedem toata zia cum bat maidanul, cersesc, distrug, nu platesc nimic….si in continuare ii tineti in spate. Toleranta asta trebuie sa aiba o limita totusi! Oblugati-i la munca!!!!!!!!!!! ca are primaria ce sa le dea de lucru in schimbul blocului si ajutorului social. Nu ii vedem pe nicaieri!!!!

  2. Terminati odata cu pomenele din banii publici la toti put.ur.osii si soi.osii societatzii, carora sistematic le dati locuinte , fara sa-i folositi la munca . Nu zice nimeni sa nu avem grijja si de acesti ” ratati social „… ( ca numai aia-s asa ) , dar FACETI BLOCURI DE LOCUINTE ECLUSIV CU EI . CHEMATI-I LA MUNCA IN FOLOSUL SOCIETATII si imlicit si a lor si atunci sa le dati locuinte, cand acestea sunt GATA PE SI PRIN MUNCA LOR EXCLUSIVA .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: