21.6 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

5 noi blocuri sociale vor „răsări” în Viișoara. Lucrările la unul dintre ele au început deja

Primăria Bistrița mai pregătește 5 noi blocuri sociale în Viișoara. Lucrările la primul bloc social au început deja. Constructorul are termen doi ani să finalizeze construcția.

Primăria Bistrița continuă să construiască blocuri sociale pentru localitatea componentă Viișoara. Lucrările la prima clădire au început deja. Contructorul, Amicii Building, are la dispoziție 24 de luni pentru a finaliza investiția, care ajunge la 7,6 milioane de lei, cu tot cu TVA.

„Este primul din cele 5 blocuri sociale pe care Primăria Bistrița le va edifica în zonă cu fonduri guvernamentale, pentru a mai rezolva din nevoia stringentă de spații locative la nivelul municipiului”, anunță primarul Ioan Turc.

Tot în Viișoara vor fi amplasate și locuințele de necesitate, acele containere tip apartamente, destinate celor care nu își permit nici măcar o locuință socială. Până una alta, locuitorii din Viișoara se plâng de locatarii din blocurile sociale, care le fură din grădini și curți și fac chefuri seară de seară.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!