13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

BISTRIȚA FOLK, la început de decembrie: Ducu Bertzi și Victor Socaciu, printre invitați

Festivalul BISTRIȚA FOLK a ajuns la ediția XIX și se va desfășura în perioada 3 – 4 decembrie la Palatul Culturii din Bistrița. Bistrițenii îndrăgostiți de folk vor avea parte de recitaluri ale unora dintre cele mai importante nume ale acestui gen muzical.

Vineri 3 decembrie vor cânta Ducu Bertzi & friends, Victor Socaciu & Horațiu Medveșan, Dinu Olărașu, Angela Mariașiu, Vali Șerban & Ziua de mâine.

Sâmbătă 4 decembrie vor urca pe scenă Mircea Baniciu & Vlady Cnejevici & Teo Boar. Nu vor lipsi nici grupurile ECOUL și OCRU, Adrian Ivanițchi și Diana Porca – câștigătoarea concursului la ediția 2019 a festivalului.

Ediția din acest an a Festivalului Bistrița Folk se va desfășura în condiții speciale. Va fi permis un număr limitat de spectatori în sală, iar concursul pentru tinere talente nu se va organiza.

S-a renunțat și la numărul mare de recitaluri cu care bistrițenii erau obișnuiți.

Intrarea spectatorilor în sala de spectacole se va face în condițiile impuse de lege, pe baza Certificatului Digital Covid 19.

În cursul celor două seri ale festivalului vor fi lansate albume recente ale unora dintre artiștii invitați.

Ca și în ultimii ani, programul „Poezia muzicii, muzica poeziei” se va desfășura vineri, 3 decembrie, începând cu ora 12.00. Evenimentul va avea loc la Clubul Cultural CoșBook al Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud. Invitt este cantautorul Ducu Bertzi.

BISTRIȚA FOLK 2021 este organizată de Primăria Municipiului Bistrița și Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița în colaborare cu Asociația Culturală România din inima mea și în parteneriat cu Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud.

Biletele se găsesc la Palatul Culturii Bistrița între orele 10 – 18.

Prețul unui bilet este de 30 lei.

  • Sponsori principali: Ecomas Energosystem și Arhicris Logistic.
  • Sponsori: Pombis, Lechburg Equal, European Drinks.
  • Partener: Diligența de Bizanț Radio România Cluj.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: