26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Municipalitatea vrea să construiască ÎNCĂ 5 blocuri sociale

Pe masa consilierilor se va afla un proiect ce prevede construirea de noi blocuri sociale. Ar fi vorba de 160 de apartamente, în cinci blocuri. Acestea vor fi ridicate în Viișoara.

S-a discutat despre două noi blocuri ANL în zona Subcetate. Acestea ar avea 42 de apartamente fiecare, iar construirea lor ar putea începe anul viitor. Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI:

VIDEO: Încă două ANL-uri, la Bistriţa! „O mare şansă pentru tineri!”

Muncipalitatea nu-i lasă pe dinafară nici pe cei mai nevoiași. Tocmai de aceea are în plan construirea a 5 noi blocuri sociale. Acestea vor avea în total 160 de apartamente. Dintre acestea, 42 vor fi cu o cameră, 40- cu două camere și 78 cu trei camere.

Blocurile vor fi amplasate în Viișoara.

Valoarea totală a investiției se ridică la 39.333.097 lei și durata de execuție este de trei ani de zile. Banii vor veni din bugetul local, din cel de Stat și alte finanțări exterioare.

Proiectul va fi supus votului consilierilor, joi, 31.10.2019.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!